Freddie i Aston
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Farrokh Zuziowe Brytusie*Pl
Ale fajne ślubne foteczki z miśkiem 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Ojej, jaka cudna pamiątka ślubna
To życzę Wam, żebym Wasze wspólne życie było tak słodkie jak Wasz misio 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wyjątkowo oryginalna pamiątka ślubna. Śliczne zdjęcia :-)
-
kotku
Heh fajne zdjęcia <mrgreen> Zdecydowanie mina na pierwszym z nich - bezcenna 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Śliczne zdjęcia :-)
- ania1978
witam i ja na forum :-) zdjęcia super <ok> Freddy to śliczny i fotogeniczny koteczek <zakochana>
- Molly
czy na zdjęciu widać muszkę w groszki
Witajcie
Witajcie
- dzoana
No oczywiście! Mama kupiła muchę w groszki i gustowną jeansową katankę <mrgreen> Teraz w tej katance wygląda jak szynka w siatce- wylewa mu się futro w każdym możliwym miejscu <lol>Molly pisze:czy na zdjęciu widać muszkę w groszki![]()
Witajcie
- dzoana
Wiooosna!
Dom wysprzątany, spacer zaliczony- próba spaceru z kotem- kompletna klapa! Boi się moje futro wszystkiego! Trząsł się ze strachu więc po 5 minutach zrobiliśmy odwrót
Nie będę go już więcej stresować bo ogródek to nie zabawa dla niego- ech, żeby człowiek miał balkon to by miała gdzie kicia wietrzyć futro
Na szczęście małż mój złota rączka sklepał z dwóch desek piękny parapet przy ogromnym oknie- Freddie ma teraz swoje kocie obserwatorium! Strzeżcie się ptaszydła! Zdjęć oczywiście nie mogło zabraknąć
nowy koci parapet

Freddie na posterunku (na kominie często siedzi jakieś ptaszydło!)

trening przed polowaniem na różne takie pierzaste :-)

Nie mam tylko pomysłu jak zabezpieczyć to okno tak, żeby mogło się otwierać- bo otwiera się jak standardowe okno dachowe. Muszę pogrzebać po forum może ktoś jest bardziej pomysłowy :-) Uchylam mu leciutko to okno żeby poczuł wiatr w futerku <mrgreen> ale zawsze się boję, że jednak będzie się próbował jakoś tam wcisnąć. Nie ma lekko. Pozdrawiamy wszystkich wiosennie (póki mamy wiosnę bo w przyszłym tygodniu znów zima wraca
-oby na krótko!)
nowy koci parapet

Freddie na posterunku (na kominie często siedzi jakieś ptaszydło!)

trening przed polowaniem na różne takie pierzaste :-)

Nie mam tylko pomysłu jak zabezpieczyć to okno tak, żeby mogło się otwierać- bo otwiera się jak standardowe okno dachowe. Muszę pogrzebać po forum może ktoś jest bardziej pomysłowy :-) Uchylam mu leciutko to okno żeby poczuł wiatr w futerku <mrgreen> ale zawsze się boję, że jednak będzie się próbował jakoś tam wcisnąć. Nie ma lekko. Pozdrawiamy wszystkich wiosennie (póki mamy wiosnę bo w przyszłym tygodniu znów zima wraca
-
kotku
Bardzo fajny parapet
Widać, że Freddie jest zachwycony
A co do okien i zabezpieczeń.. w wątku na temat siatek na okna i balkony Madziulam2 kiedyś wrzucała link do takiej strony gdzie były jakieś ciekawe rozwiązania, przejrzyj sobie może coś wypatrzysz dla siebie
A co do okien i zabezpieczeń.. w wątku na temat siatek na okna i balkony Madziulam2 kiedyś wrzucała link do takiej strony gdzie były jakieś ciekawe rozwiązania, przejrzyj sobie może coś wypatrzysz dla siebie