Curinek - niespodzianka
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Curinek - niespodzianka
Oj tak...
Szukałam Twojego kiciusia w galerii kociąt, ale żadne imię nie pasuje z miotu C <gwiżdże>
Szukałam Twojego kiciusia w galerii kociąt, ale żadne imię nie pasuje z miotu C <gwiżdże>
- beev
Witamy i my na forum
Kotus jest prześliczny <zakochana>
Kotus jest prześliczny <zakochana>
- Ajka
Faktycznie mogłaś nie znaleźć bo mój mąż wymyślił to nietypowe imię <mrgreen> a na stronie hodowli jest jako "Casper" to ten z niebieską opaską <zakochana> <zakochana> <zakochana>Fusiu pisze:Oj tak...
- annussia
Witamy
Ale śliczności ten Maluszek <serce> No ten czas oczekiwania jest okropny! Bo tak fajnie mieć już i teraz!
A niespodzianka... cudowna! Może ja mojemu lubemu podrzucę, bo on wie, że 'chcemy' mieć kiedyś drugiego, że jakby tak on taką niespodziankę mi zrobił <lol> <lol>
może kiedyś <tańczy>
A teraz pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia !
Ale śliczności ten Maluszek <serce> No ten czas oczekiwania jest okropny! Bo tak fajnie mieć już i teraz!
A niespodzianka... cudowna! Może ja mojemu lubemu podrzucę, bo on wie, że 'chcemy' mieć kiedyś drugiego, że jakby tak on taką niespodziankę mi zrobił <lol> <lol>
może kiedyś <tańczy>
A teraz pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia !
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Przesłodki maluch i jaka fajna niespodzianka <serce>
Też czekam na niebieskiego chłopca, wybrany był pod koniec listopada, a odbiór dopiero w połowie lutego - w dodatku nie odwiedzałam go od czasu zarezerwowania w wieku pięciu tygodni, bo hodowla jest daleko. No, ale mnie czas leci inaczej, bo mam już jedną kotkę
Też czekam na niebieskiego chłopca, wybrany był pod koniec listopada, a odbiór dopiero w połowie lutego - w dodatku nie odwiedzałam go od czasu zarezerwowania w wieku pięciu tygodni, bo hodowla jest daleko. No, ale mnie czas leci inaczej, bo mam już jedną kotkę
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Witaj na forum
- Joanna P.
Witam serdecznie Maluszek jest śliczny <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Witam na forum :-) Ja swojego Bentleya dostałam z tych samych powodów co Ty
-
śliczny...moje marzenie...
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Witaj Ajka. Kociątko przepiękne . To, że mieliście ten sam pomysł to ekstra i świadczy o tym że idąc razem przez życie patrzycie w tę samą stronę. <serce> Życzę radości na każdy dzień.O fotki prosimy.