Nurii

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Nurii sprawi Ci dużo radości, a sobota tuż tuż.

Polecam zapoznanie się z cenami w sklepach internetowych tam przy licznych promocjach, bonusach można calkiem fajnie zakupy robić.
kulka951

Post autor: kulka951 »

Polecam zapoznanie się z cenami w sklepach internetowych tam przy licznych promocjach, bonusach można calkiem fajnie zakupy robić
.

Już lukałam na polecane przez Was sklepy- a w krakowskich hurtowniach jest drożej niż np w krakvecie onlajn czy zoo-cośtam onlajnowym?

U nas ceny z deka kosmiczne z racji choćby doliczanych kilometrów- wiadomo a Bieszczady na końcu świata... za to paliwo tanie z UA <mrgreen>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Kontakt:

Przy rabatach, promocjach to zdecydowanie tak w hurtowni bywa drożej. Jedyną sensowną w Krakowie zamknieto.
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Twój wet to mądry człowiek :-D
Za to napewno udaj się do niego z kicionem na przegląd techniczny w poniedziałek.
Sobota przeciez tuż tuż, wiele radości niech Wam przyniesie maluszek :-)
kulka951

I następne pytanie mi się nasunęło...

Czy mogę od razu kici przyciąć pazurki- mam wprawę więc sie nie obawiam, osobiście nie wydaje mi się, że sa jakieś przeciwwskazania

Nie mam jeszcze drapaka, ale to nie dlatego chcę obciąć szponki , czy powinien być na wyposażeniu już w momencie przybycia kotki, czy kilka dni bez to nic złego?- zamówiłam i czekam na dostarczenie, ale potrwa to ok tygodnia, mogę "na już" mieć taki tani, naścienny, w oczekiwaniu na wysoki, wolnostojący.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Kontakt:

Zobaczysz jak tok będzie reagował na sytuacje. Różnie aklimatyzacja przebiega raz maluch nie zauważy, że wogóle zmienił dom innym razem będzie siedział w ciemnym kąciku i nie chciał wyjść. Takiego nie wyciągniesz i nie będziesz mu na obcinac pazurków bo będzie się bał. Co do drapaka myślę, że kocio poczeka na przesyłkę.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Możesz poprosić Hodowcę o skrócenie pazurków,
nam pani Martyna przycinała w dniu odbioru,przy okazji pokazała jak to się robi :-?
kulka951

Dracanka pisze:Możesz poprosić Hodowcę o skrócenie pazurków,
nam pani Martyna przycinała w dniu odbioru,przy okazji pokazała jak to się robi :-?

Obcinam regularnie pazurki swojej suczce, króliczkowi siostrzenicy i brytyjce szwagra- tego się akurat nie obawiam <mrgreen>
kulka951

maga pisze:Zobaczysz jak tok będzie reagował na sytuacje. Różnie aklimatyzacja przebiega raz maluch nie zauważy, że wogóle zmienił dom innym razem będzie siedział w ciemnym kąciku i nie chciał wyjść. Takiego nie wyciągniesz i nie będziesz mu na obcinac pazurków bo będzie się bał. Co do drapaka myślę, że kocio poczeka na przesyłkę.

Właśnie o to dodatkowe stresowanie mi chodziło...
Jak może poczekać to sie cieszę, choć taki mały naścienny w sumie też może się przydać jako dodatkowy, no nie?
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

pewnie że się przyda moje lubią też te małe drapaki :-)
Zablokowany