Jeffrey
- Aga12
Schowany był,bo pańcia Jeffreya dopiero się zebrała,przeczytała instrukcje Dorszki i nauczyła się wstawiać zdjęcia <roll>
Na początku jak czytałam Dorszkowe instrukcje to im je dłużej czytałam tym bardziej bałam się zacząć.Ale w końcu napatrzyłam się na Wasze piękne kotki i też chciałam pochwalić się Jeffem,a jak wiadomo chcieć to móc,no i są zdjęcia naszego skarba na forum.
Co tylko dowodzi tego,że Dorszka bardzo jasno objaśnia jak te zdjęcia tu wstawiać.
Na początku jak czytałam Dorszkowe instrukcje to im je dłużej czytałam tym bardziej bałam się zacząć.Ale w końcu napatrzyłam się na Wasze piękne kotki i też chciałam pochwalić się Jeffem,a jak wiadomo chcieć to móc,no i są zdjęcia naszego skarba na forum.
Co tylko dowodzi tego,że Dorszka bardzo jasno objaśnia jak te zdjęcia tu wstawiać.
- mirchen
- Kontakt:
- Aga12
No właśnie Jeffrey już od drugiego dnia u nas w takich pozycjach spał.Sama się dziwiłam,że tak szybko się zaaklimatyzował.Zastanawiałam się już kiedyś patrząc na pozy Jeffa czy reszta rodzeństwa z tego miotu też taka wyluzowana i lubiąca się się przytulać była/jest,czy tylko nam się taki okaz trafił? <lol>
-
msajdak
-
effendi
- Hodowca
- Hodowla: Effendi * PL
- Kontakt:
Dostałam fotki z nowego domu Jaggera na których spi podobnie. Jak będę miała chwilke to wstawię je do watku miotu J.Aga12 pisze:No właśnie Jeffrey już od drugiego dnia u nas w takich pozycjach spał.Sama się dziwiłam,że tak szybko się zaaklimatyzował.Zastanawiałam się już kiedyś patrząc na pozy Jeffa czy reszta rodzeństwa z tego miotu też taka wyluzowana i lubiąca się się przytulać była/jest,czy tylko nam się taki okaz trafił? <lol>
-
mały królik
- Aga12
- Aga12
Dokładnie tak.Jeffrey też się skupia najbardziej na ogonku szczura.A samego szczura morduje kilkanascie razy dziennie.Upolowany,zagryziony szczur,jest wynoszony za kanapę i tam czasem jeszcze Jeff popastwi się nad nim.
Najśmieszniej wygląda jak niesie w pyszczku tego szczura za kanapę.Niestety nie jestem w stanie zrobić im wtedy zdjęcia <lol>
Jako kocia zabawka szczur jest the best.
Najśmieszniej wygląda jak niesie w pyszczku tego szczura za kanapę.Niestety nie jestem w stanie zrobić im wtedy zdjęcia <lol>
Jako kocia zabawka szczur jest the best.