Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

jak tak sobie myślę czasem, że te wszystkie gadżety (koszmarnie drogie nawiasem mówiąc) to bardziej dla nas - kocich waryjotów - bo koty jak dzieci - cieszą się takimi rzeczami, że czasem zachodzę w głowę - jakim cudem nie wpadłam, że to może być fajna zabawka :)

Aaaa słuchajcie !!! Dostałam z animalii myszkę dla Effy :D Oczywiście na myszkę : IGNORE MODE ON <lol> <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

tak ... u nas też najlepsza zabawa to z pająkami, z komarami i innymi dużymi owadami ... brrr
a ja też ich nie lubię ... <strach>
dobrze że u Effy z uszkiem coraz lepiej <mrgreen>
ja też jestem od najgorszej roboty :-/ ale na szczęście karmię swoje towarzystwo więc nie obrażają się na długo ... <lol>
Awatar użytkownika
Molly

Effy waży w końcu 3 kilo <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No to slicznie ! <klaszcze>
(jeszcze z kilogram, i bedzie z niej prawdziwa brytkowa dama ;-)) )
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

to już kawał panny :kotek: <klaszcze>
Awatar użytkownika
Molly

No już tak kawał, kawał :) Ale przecież już pół roku ma, więc w końcu pasowało :) Choć do damy brytkowej to jeszcze kawałek.... wydaje mi sie, że drugie półrocze mija z mniejszym przyrostem wagi ... ale pewności nie mam:)
Jednego się na tym forum nauczyłam :) są jakieś reguły, trzeba je znać, trzeba się wielu rzeczy nauczyć, ale co kot to obyczaj :)

A dziś jak na złość Effy nie chce jeść... no, ale upał straszny, ja ją rozumiem:)
Jak łaputy wiszą to znaczy, że jest gorąco okropnie :)

A ja jeszcze tak sentymentalnie , bo dziś w komórce wyniuchałam i się rozczuliłam troszkę.
3 miesiące temu .....

Obrazek
Obrazek
Obrazek

to chyba najpierwsiejsze jakie mam, jakość straszna , ale kiciusia taka futrzata :D
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

No mam nadzieje, ze drugie polrocze bedzie z mniejszym przyrostem wagi !
Bo jak nie, to czujesz klimat : Effy 6kg w lutym ??? <lol>
Awatar użytkownika
Molly

co lepsze, nawet ujrzałam oczyma wyobraźni , a zaraz potem nas zacnych właścicieli pomieszkujących na wycieraczce <rotfl> , bo przecież kotu terytorium potrzebne i przestrzeń życiowa, a my kota kochamy ... trzeba by było z luksusów typu łóżko zrezygnować ;-))

A tak na poważnie to nie będzie dużym kotem, jest smukła i im większa tym bardziej delikatna w wyglądzie. Jak była mała to się zdawało, że kulesia taka z futerka będzie, zresztą hodowca sam powiedział, że zapowiada się większa kotka, a tu myślę - cała mama będzie :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Margit jakie konkretnie jedzonko Moonlight smakuje Twojej kitce? Przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<strach> to teraz jak sie w kocim temacie o kocim jedzeniu mowi, to tez trzeba przepraszac za <offtopic> ?

;-)) Asiu !
Zablokowany