Aaaa słuchajcie
Effy i Tori :)
- Molly
jak tak sobie myślę czasem, że te wszystkie gadżety (koszmarnie drogie nawiasem mówiąc) to bardziej dla nas - kocich waryjotów - bo koty jak dzieci - cieszą się takimi rzeczami, że czasem zachodzę w głowę - jakim cudem nie wpadłam, że to może być fajna zabawka 
Aaaa słuchajcie
Dostałam z animalii myszkę dla Effy
Oczywiście na myszkę : IGNORE MODE ON <lol> <lol>
Aaaa słuchajcie
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Molly
No już tak kawał, kawał
Ale przecież już pół roku ma, więc w końcu pasowało
Choć do damy brytkowej to jeszcze kawałek.... wydaje mi sie, że drugie półrocze mija z mniejszym przyrostem wagi ... ale pewności nie mam:)
Jednego się na tym forum nauczyłam
są jakieś reguły, trzeba je znać, trzeba się wielu rzeczy nauczyć, ale co kot to obyczaj
A dziś jak na złość Effy nie chce jeść... no, ale upał straszny, ja ją rozumiem:)
Jak łaputy wiszą to znaczy, że jest gorąco okropnie
A ja jeszcze tak sentymentalnie , bo dziś w komórce wyniuchałam i się rozczuliłam troszkę.
3 miesiące temu .....
to chyba najpierwsiejsze jakie mam, jakość straszna , ale kiciusia taka futrzata
Jednego się na tym forum nauczyłam
A dziś jak na złość Effy nie chce jeść... no, ale upał straszny, ja ją rozumiem:)
Jak łaputy wiszą to znaczy, że jest gorąco okropnie
A ja jeszcze tak sentymentalnie , bo dziś w komórce wyniuchałam i się rozczuliłam troszkę.
3 miesiące temu .....
to chyba najpierwsiejsze jakie mam, jakość straszna , ale kiciusia taka futrzata
- Molly
co lepsze, nawet ujrzałam oczyma wyobraźni , a zaraz potem nas zacnych właścicieli pomieszkujących na wycieraczce <rotfl> , bo przecież kotu terytorium potrzebne i przestrzeń życiowa, a my kota kochamy ... trzeba by było z luksusów typu łóżko zrezygnować
A tak na poważnie to nie będzie dużym kotem, jest smukła i im większa tym bardziej delikatna w wyglądzie. Jak była mała to się zdawało, że kulesia taka z futerka będzie, zresztą hodowca sam powiedział, że zapowiada się większa kotka, a tu myślę - cała mama będzie
A tak na poważnie to nie będzie dużym kotem, jest smukła i im większa tym bardziej delikatna w wyglądzie. Jak była mała to się zdawało, że kulesia taka z futerka będzie, zresztą hodowca sam powiedział, że zapowiada się większa kotka, a tu myślę - cała mama będzie