Khaleesi & Mordimer
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Khaleesi
na tym parapecie wygląda obłędnie <serce>
oj niestety nie mogę komentować na blogu, trzeba mieć googlowe konto, tak?
oj niestety nie mogę komentować na blogu, trzeba mieć googlowe konto, tak?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
U mnie raczej koty rządzą, nie pudełka <lol> <lol> <lol>Molly pisze:Pudełka rządzą <ok> <ok> <ok>
:-) :-) :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No niestety takSzopi pisze:oj niestety nie mogę komentować na blogu, trzeba mieć googlowe konto, tak?
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Monika, włącz komentarze dla wszystkich.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Kurcze, zobaczę co się da zrobić, bo mój M. mówi, że wtedy będzie dużo komentarzy - śmieci od botów różnych. Ale poszukam rozwiązaniaAudrey pisze:Monika, włącz komentarze dla wszystkich.
Ale dzisiaj mi kot zgotował poranek pełen wrażeń. Zaczęło się od tego, że na balkon weszli robotnicy i włączyli ciężki sprzęt, więc Khaleesi od razu czmychnęła do kuchni, widziałam tylko jak biegnie z brzuszkiem przy ziemi.. Wyprawiłam Pańcia na rower, wracam a kota nie ma. Więc szukam po typowych kryjówkach. Nie ma. Szukam po nietypowych - nie ma. Włącza mi się panika. A może jakimś cudem przecedziła się przez kratkę w oknie? lecę na dół - nie ma, wracam, szukam - nie ma. Lecę na dół znowu....
Wracam i zaglądam do pierwszej ulubionej kryjówki, czyli tam gdzie zajrzałam na samym początku - jest! Ufff... Pół godziny minło, a ja starsza o 10 lat....
Następnie zabrałam się za czyszczenie kuwety. Umyłam, wymieniłam żwirek, oczywiście zanim jeszcze skończyłam Kalutek postanowił się załatwić. I oczywiście akurat dzisiaj musiała jej się trafić luźna kupka, pierwszy raz.... Wytarła tyłeczek o brzeg kuwety oraz przybiła na podłodze kilka pieczęci rodowych zanim zdążyłam ją złapać i wytrzeć. Kolejne 20 minut zabawy.
I znowu zniknęła. No, żesz....
- Witcha
może wystaw kuwetę przed łazienkę na chwilę i zamknij łazienkę? to tak chyba najszybciej możesz zrobić, a jak Kalusia się boi to moze znów za tę pralkę...
piękna jest Twoja księżniczka!!! i super blog!! a jaki dopracowany:) sama chciałam zacząć bloga pisać ale straszny bałagan mi się tam robił, <offtopic> tak że gratuluję i zazdraszczam ;)
piękna jest Twoja księżniczka!!! i super blog!! a jaki dopracowany:) sama chciałam zacząć bloga pisać ale straszny bałagan mi się tam robił, <offtopic> tak że gratuluję i zazdraszczam ;)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ale kuweta jest poza łazienką (w łazience by się nie zmieściłaWitcha pisze:może wystaw kuwetę przed łazienkę na chwilę i zamknij łazienkę? to tak chyba najszybciej możesz zrobić, a jak Kalusia się boi to moze znów za tę pralkę...
dziękujęWitcha pisze: jest Twoja księżniczka!!! i super blog!! a jaki dopracowany:) sama chciałam zacząć bloga pisać ale straszny bałagan mi się tam robił, <offtopic> tak że gratuluję i zazdraszczam ;)
- Witcha
jakoś tak wywnioskowałam z opisu że jest w łazience... ;) ja mam w łazience ;) i takie rpzeniesienie ze swojego gruntu
spróbuję pewno jeszcze jedno podejście tylko się muszę dokształcić najpierw w "oranizowaniu" bloga
spróbuję pewno jeszcze jedno podejście tylko się muszę dokształcić najpierw w "oranizowaniu" bloga
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Bo kuweta w łazience jest tak oczywista jak kosz na śmieci pod zlewemWitcha pisze:jakoś tak wywnioskowałam z opisu że jest w łazience... ;) ja mam w łazience ;) i takie rpzeniesienie ze swojego gruntu
jednego czytelnika już masz na pewnoWitcha pisze: pewno jeszcze jedno podejście tylko się muszę dokształcić najpierw w "oranizowaniu" bloga
<offtopic> o, widzę, że jesteś z moich rodzinnych stron
- Witcha
jesteś z podkarpacia?
ależ Cię wywiało daleko 
cały przeczytałam
blog 
cały przeczytałam