Euphoria & Gasper
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Celtic Mist Euphoria niebieska dziewczynka
Ona jest przesłodka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Piękna Euphi, pokazuj ją często <serce>
Piękna Euphi, pokazuj ją często <serce>
- dagusia
Julcik jesteś kochana
dziekuje <pokłon>
- dagusia
Kontaktowałam się już z jedną z Pan i bedziemy działać
Wystawa jest pod tytułem "Alicja w krainie czarów" i tak sobie mysle, czy iść w tym temacie czy po prostu wybrać jakieś ładne firanki
Mam poki co 2 pomysły <tańczy>
1) idąc w temat to pasowaoby zrobić czerwono-czarne firanki i do tego podoczepiac karty lub uszyć z materiału karciane wzory typu pik, caro itp zaraz beda walentynki to u nas pelno czerwonych światełek na baterie ktore mozna by przyczepić
2) podoba mi się połączenie szarego z turkusem i fioletem tylko czy Eufinka w tym nie "zginie" jako niebieski brytek? Jakby użyć ciemnoszarego- grafitowego koloru?
Albo po porstu wybrać jakieś kolory i uszyć firanki, które jeszcze się w przyszłosci wykorzysta
tylko te kolory.... może macie jakieś pomysły? Niby czasu jeszcze troszkę ale trzeba myśleć 
Wystawa jest pod tytułem "Alicja w krainie czarów" i tak sobie mysle, czy iść w tym temacie czy po prostu wybrać jakieś ładne firanki
1) idąc w temat to pasowaoby zrobić czerwono-czarne firanki i do tego podoczepiac karty lub uszyć z materiału karciane wzory typu pik, caro itp zaraz beda walentynki to u nas pelno czerwonych światełek na baterie ktore mozna by przyczepić
2) podoba mi się połączenie szarego z turkusem i fioletem tylko czy Eufinka w tym nie "zginie" jako niebieski brytek? Jakby użyć ciemnoszarego- grafitowego koloru?
Albo po porstu wybrać jakieś kolory i uszyć firanki, które jeszcze się w przyszłosci wykorzysta
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Jeśli masz zamiar jeszcze jeździć na wystawy to ja wzięłabym firanki w jakimś neutralnym kolorze.
Wystrój tematyczny często robią dodatki. Potem pojedziecie na wystawę np. walentynkową i ten wystrój Alicji z Krainy Czarów nijak się będzie do niej miał
Jeśli chodzi o kolor to znaczenie mają tylko Twoje preferencje
Ja mam osobiście niebieskie, ale to dlatego że mój kot jest niebieskooki.
Pamiętaj, żeby mieć też coś na frontową ścianę klatki. Najlepiej moskitierę, bo ludzie pchają ręce.
Dobrze też zaopatrzyć się w wiatraczek (chociaż to może ja jestem przewrażliwiona, cóż na takich gorących halach wystawiałam <diabeł> ), koniecznie miski, dobrze też mieć coś na spód klatki, kartony czy jakąś twardą matę, żeby kocyki się nie zapadały pod kotem. Kotce powinna spodobać się też budka, żeby miała gdzie się schować. Gdy będzie miała kryjówkę będzie spokojniejsza.
Wystrój tematyczny często robią dodatki. Potem pojedziecie na wystawę np. walentynkową i ten wystrój Alicji z Krainy Czarów nijak się będzie do niej miał
Jeśli chodzi o kolor to znaczenie mają tylko Twoje preferencje
Pamiętaj, żeby mieć też coś na frontową ścianę klatki. Najlepiej moskitierę, bo ludzie pchają ręce.
Dobrze też zaopatrzyć się w wiatraczek (chociaż to może ja jestem przewrażliwiona, cóż na takich gorących halach wystawiałam <diabeł> ), koniecznie miski, dobrze też mieć coś na spód klatki, kartony czy jakąś twardą matę, żeby kocyki się nie zapadały pod kotem. Kotce powinna spodobać się też budka, żeby miała gdzie się schować. Gdy będzie miała kryjówkę będzie spokojniejsza.
- dagusia
Wszystko już wiem- dzieki Julcia za wyczerpującą odpowiedź <pokłon>
Ostatnie kilka nocy Eufinka znalazła sobie nowe miejsce do spania- w całym domu gdzie jest duuuuzo wygodnego miejsca najlepsza okazała się moja poduszka
budze sie w nocy bo mi jakos gorąco a tu jej futro przy moim policzku <lol> kolejna pobudka- ja poza poduszka a gwiazda wyłożona na całej jej długości <rotfl> i jak tu się wyspać <?> do tego codziennie kilka pobudek traktorkowych i to baaaardzo głośne, że niedźwiedz by sie obudził
Tak oto wygladają moje ostatnie noce
Teraz gwiazda śpi i pewnie najlepiej jej nie przeszkadzać, no bo jak można obudzić śpiącą królewne zmeczoną po nocy?
Ostatnie kilka nocy Eufinka znalazła sobie nowe miejsce do spania- w całym domu gdzie jest duuuuzo wygodnego miejsca najlepsza okazała się moja poduszka
Tak oto wygladają moje ostatnie noce
Teraz gwiazda śpi i pewnie najlepiej jej nie przeszkadzać, no bo jak można obudzić śpiącą królewne zmeczoną po nocy?
- Aleex
- Kontakt:
Niech budzenie nie przyjdzie Ci nawet do głowy! Królewna musi się wyspać.
A Ty.... sobie poradzisz <lol> <lol> <lol>
Kobieto.... może kawa?
Kobieto.... może kawa?
- dagusia
Jeśli tylko będzie zainteresowanie to na pewno na bieząco bede wstawiać focieMonic pisze:Cóż za słodki pycholek! Do całowania!! Uwielbiam ją, nie zaniedbuj forum bo muszę widzieć co z tego cuda wyrośnie!
Kawa była rano- ale niezbyt pomocna. Moze przez tą pogode mgła za oknem była cały dzień.... teraz padam a Eufi jest jak zwykle pełna sił do zabaw hihi moje małe szczęścieAleex pisze:Niech budzenie nie przyjdzie Ci nawet do głowy! Królewna musi się wyspać.
Kobieto.... może kawa?
- dagusia
Jeśli tylko będzie zainteresowanie to na pewno na bieząco bede wstawiać focieMonic pisze:Cóż za słodki pycholek! Do całowania!! Uwielbiam ją, nie zaniedbuj forum bo muszę widzieć co z tego cuda wyrośnie!
Kawa była rano- ale niezbyt pomocna. Moze przez tą pogode mgła za oknem była cały dzień.... teraz padam a Eufi jest jak zwykle pełna sił do zabaw hihi moje małe szczęście.... co ja bym bez niej zrobiłaAleex pisze:Niech budzenie nie przyjdzie Ci nawet do głowy! Królewna musi się wyspać.
Kobieto.... może kawa?
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Kociątku się szybko baterie regenerują 
- dagusia
Moja Eufinka- mufinka <zakochana> (jak ja ostatnio przypadkiem nazwałam) nie chce się za bardzo fotografować więc zrobiłam profilowe..... a co mi tam
<tańczy> <tańczy>

jedno udało się przodem <zakochana>

jedno udało się przodem <zakochana>