Orodruina

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

:foto:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Orciu gdzie jesteś, stęskniłam się za twoimi przygodami.
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

przepiekna <serce>
Awatar użytkownika
Maru

Post autor: Maru »

Trochę nas tutaj nie było, ale obiecujemy trochę się poprawić. W ramach rekompensaty dzisiaj dużo zdjęć tych nowych i odrobinkę starszych :-)

Kocurra mają się dobrze. Nastała wiosna, jest ciepło, a co za tym idzie drzwi na taras są ciągle otwarte. Przez to Orek jest w siódmym niebie. Ona mogłaby ciągle przesiadywać w ogródku. Najwyraźniej nie chce być kotem wystawowym - ona chce być kotem łowno-podwórkowym. Jej ulubione zajęcie to polowanie na owady latające. Każdy jest smaczny, soczysty, świeży, pełen białka. Orek tylko śmiga po trawniku w pogoni za muszkami, a potem wraca do domu i pada ciężko zdyszana na podłogę. Poza tym kocha tarzać się w ziemi :-) I uwielbia też zganiać Pusię z jej ulubionych miejsc. Pusia idzie na parapet, Orek idzie na parapet, Pusia idzie na kamienie, Orek idzie na kamienie. Biedna Pusia nie może się od niej opędzić. Stosunki między panienkami wciąż chłodne i zapewne już takie pozostaną.

Inna sprawa, że Orek jest zadziorny. Wystraszyła niedawno biedną, starą bokserkę sąsiadów, która czasami znajduje się pod naszą opieką. Kajak spokojnie przechodził sobie przez salon, a Orek skoczył na nią z pazurami. Biedny pies uciekał, gdzie pieprz rośnie. I to nie jest jednorazowy przypadek. Orcio znalazła słabszego i namiętnie prześladuje Kaję, a biedna psina okropnie się jej boi. Po prostu mamy zbója w domu.

Orek w gustownym ubranku:
Obrazek

Chwila wytchnienia bez kubraczka - wszystko swędzi:
Obrazek

Goły brzusio:
Obrazek

No to trzeba się wyszorować:
Obrazek

Tylipanowy Orek:
Obrazek

Z piłką na trawniku:
Obrazek

Moje ulubione w kwiatkach:
Obrazek

Kilka dni temu na ścieżce:
Obrazek

Pusia w punkcie widokowym:
Obrazek
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Jestem pełna podziwu dla kotków które tak sobie po prostu łażą po swojej posesji. Jak to jest, ze nie uciekaja?
Kotek jest przepiękny :-)
Awatar użytkownika
Maru

Post autor: Maru »

Nie mam pojęcia. Zawsze im powtarzam, że mają się nigdzie nie oddalać <lol>
Pusia chadza też do sąsiada po naszej lewej, ale do tego po prawej już nie (z tym po lewej się przyjaźnimy i często u siebie bywamy - może to dlatego). Orek zaś nie przejawia zainteresowania światem po drugiej stronie siatki. Może jest na to za mała.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ale Orcio pięknie wyrosła. Ma śliczne futerko. Widać, że z kubraczka to nie bardzo zadowolona. Głaski dla rozbójnika. :kotek:
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Piękna czekoladka, tak na trawniku jak i w kwiatkach <zakochana>
A przez tą barierkę na balkonie to nigdy nie próbowała przejść <?>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczna czekoladka z niej wyrosła, ale że taki rozbójnik z niej to aż nie do uwierzenia <lol>
Nic dziwnego, że druga koteczka trzyma się na dystans. Miziaki przesyłam dla obu dziewczyn :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

ależ Oro wyrosła i nadal śliczna
łaski dla kocic :kotek:
Zablokowany