a Tobie Yamaha z okazji dwusetki więcej tego szampana
Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- margita
- Agilisowy Rezydent
Trochę nadrobiłam .... <mrgreen>
zdjęcia Missy z ogrodu cudowne ... dosłownie jak modelka się zachowała, a TŻ jak profesjonalny fotograf <mrgreen>
spóźnione życzonka dla Misuuni z okazji skończonych 11 miesięcy
no i gratuluję 200 strony <mrgreen>
a .... i oczywiście gratuluję udanego weekendu ... mam nadzieję, że wrzuciłaś jakieś zdjęcia ... jeśli ich nigdzie nie znajdę to i tak Ci życ z tego powodu nie dam ... <lol>
zdjęcia Missy z ogrodu cudowne ... dosłownie jak modelka się zachowała, a TŻ jak profesjonalny fotograf <mrgreen>
spóźnione życzonka dla Misuuni z okazji skończonych 11 miesięcy
a .... i oczywiście gratuluję udanego weekendu ... mam nadzieję, że wrzuciłaś jakieś zdjęcia ... jeśli ich nigdzie nie znajdę to i tak Ci życ z tego powodu nie dam ... <lol>
- asiunia0312
- yamaha
- Genius Loci
Wcale nie spoznione Twoje zyczenia, margi, Missy 11 miesiecy konczyla wlasnie wczoraj !margita pisze:Trochę nadrobiłam .... <mrgreen>
spóźnione życzonka dla Misuuni z okazji skończonych 11 miesięcy![]()
A co do zdjec z motorowego week-endu : tak naprawde to nic nie wrzucilam, ale dlatego, ze wiele zdjec nie mamy, a te ktore sa, to piloci, jezdzacy po torze, a to chyba malo naszych forumowiczow interesuje. No bo jak my na takie motorowe wyscigi jezdzimy, to nie siebie, a tych "swiatowych mistrzow" obfacamy....
- margita
- Agilisowy Rezydent
Wrzuc chociaż jedno ... nigdy nie byłam na takich zawodach, chociaż pilota pooglądam, a i kawałek toru też pewnie zobaczę ... <mrgreen>yamaha pisze: A co do zdjec z motorowego week-endu : tak naprawde to nic nie wrzucilam, ale dlatego, ze wiele zdjec nie mamy, a te ktore sa, to piloci, jezdzacy po torze, a to chyba malo naszych forumowiczow interesuje. No bo jak my na takie motorowe wyscigi jezdzimy, to nie siebie, a tych "swiatowych mistrzow" obfacamy....
Missunia na jedno pewnie się zgodzi ... <mrgreen>
- Agnes
ale mi wstyd, że ja tu takie podwójne święto przegapiłam <oops> gratuluje 200-ki! i życze wielu kolejnych
Missy Puchaczu kochany, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, żeby kilogramów dodatkowych nie było, a zawartości miseczki przybyło
ale za miesiąc będzie świętowanie 
btw. ja nie rozumiem, skąd ten pomysł na odchudzanie, ona jest idealna <zakochana>
btw. ja nie rozumiem, skąd ten pomysł na odchudzanie, ona jest idealna <zakochana>