Ozzy i Iggy
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Sie chłopak stesknił <mrgreen> Fajne uczucie, prawda? Zamaist odwracać sie na łapach - przychodzi i nie odstępuje Cię na krok :-)
Swoja drogą czy koty potrafia ocenic upływ czasu? Jeśli nie ma nas dwa dni to czy maja swiadomość, że nie bylo nas tak długo? <mrgreen>
Przepraszam Mimbla za chwilowy <offtopic> w Twoim wątku.
Swoja drogą czy koty potrafia ocenic upływ czasu? Jeśli nie ma nas dwa dni to czy maja swiadomość, że nie bylo nas tak długo? <mrgreen>
Przepraszam Mimbla za chwilowy <offtopic> w Twoim wątku.
- animru
o! mówisz, że tak to działa? znikasz na tydzień, a potem koty, to nie te koty, tylko jakieś takie przytulaste... <mrgreen> no pięknie, muszę przetestować <lol>
jak mnie kiedyś nie było przed DWA dni (tak, to mój szczyt możliwości <lol> to po powrocie koty udawały, że w ogóle nic się nie stało i generalnie one mają to gdzieś, że sobie wyjechałam bez uprzedzenia. przyszły, powąchały, po czym wróciły do swoich zajęć w podgrupach.
jak mnie kiedyś nie było przed DWA dni (tak, to mój szczyt możliwości <lol> to po powrocie koty udawały, że w ogóle nic się nie stało i generalnie one mają to gdzieś, że sobie wyjechałam bez uprzedzenia. przyszły, powąchały, po czym wróciły do swoich zajęć w podgrupach.
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt: