Dziś wieczorem zadzwonił do mnie Pan dostawca z Modern Pet i powiedział, że za 20 minut u mnie będzie. Ja wpadłam w panikę, że coś kupiłam i nawet już nie pamiętam co <lol>. Pan przyjechał i... Bentley dzień przed urodzinami dostał od Modern Pet prezent urodzinowy <shock> !
Oczywiście od razu wyciągnął zabawkę z opakowania a miałam ją schować... także już dziś świętujemy <lol>
To są suuuper zabawki z kocimiętką, zobaczcie jakie suuuper postacie:) Ptak z pióropuszem i grzechotką jest The Best
Te zabawki miałam mu sama jutro kupić i pytałam się ich o ich wymiar, bo na piątkowe urodziny chcę zamówić... nieźle mnie uprzedzili <lol>
Proszę, proszę, Bentley jest ulubieńcem Modern Pet <ok> Super <mrgreen>
Zabawki wyglądają super, najważniejsze że futerko zadowolone
Bentley ma świetną minę na dolnym środkowym zdjęciu <mrgreen>
Miss_Monroe pisze:Donoszę, iż ulubiony ptak z pióropuszem jest tak mokry i wymemłany, że musi się wysuszyć na kaloryferze bo własnie przykleił mi się do stopy <rotfl>
Niby przykleił się sam do stopy, a może cichaczem chciałaś uprowadzić ptaszysko wymemłane i sama się z nim potarzać? Ptaki =, szczególnie z pióropuszami same się nie przyklejają. Biedny Bentley... nic własnego...
EwaL pisze:Niby przykleił się sam do stopy, a może cichaczem chciałaś uprowadzić ptaszysko wymemłane i sama się z nim potarzać? Ptaki =, szczególnie z pióropuszami same się nie przyklejają. Biedny Bentley... nic własnego...