to musi być niesamowity widok..... :-) :-) :-)Audrey pisze:To masz szczęście Norko.norka pisze:przepraszam bardzo...ja tak mogę z Wezyrem.... :-) jupiiiii <mrgreen>Monic pisze:Haha wybacz, nie chce Cie załamywaćAle na pocieszenie dodam, że z ragiem mogę robić wszystko, biorę go na ręce i noszę jak lalkę kołami do góry, a on zwisa bezwładnie, z prawie żadnym kotem nie byłoby to możliwe
Więc nawet jak on nie chce to i tak dostaje moc buziaków i tulinek...i nie protestuje
Więc nie martw się i tak się naglaszczesz
![]()
Na tyle kotów poznałam, że utwierdziłam się, że kot jak człowiek - nie sama rasa, a charakter determinuje wiele rzeczy. A my je kochamy zawsze i bez względu na wszystko :-)
Z Hektorem mogę zrobić co chcę. Jak powiedział hodowca " On ma 100% zwiotczenie mięśni". :-) On sam czasem tego nie kontroluje, bo podczas snu dosłownie spływa z krzesła. :-)
Magnus i Madox
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
- norka
- Agilisowy Rezydent
wlecze....i chyba Fusiu bardziej niż nam...ale już tylko jednocyfrowe odliczanie zostałoyamaha pisze:Alez ten czas sie wlecze <rotfl> <rotfl> <rotfl>
9!
- beev
No to dziś 9

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
9 <tańczy> <tańczy>
- Dominikana
No to jeszcze tylko 9 :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Asielko! Ja tylko na moment, bo z pracy <mrgreen>
Nie ma mnie ostatnio na forum, ale wiedz, że cichutko Ci kibicuję, mocno trzymam kciuki za udane dokocenie i nie moge wyjść z zachwytu jaki ten wicespłtys jest piękny...
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Nie ma mnie ostatnio na forum, ale wiedz, że cichutko Ci kibicuję, mocno trzymam kciuki za udane dokocenie i nie moge wyjść z zachwytu jaki ten wicespłtys jest piękny...
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
DZEKUJĘ BARDZO ZA WSPARCIE

- Becia
- Agilisowy Rezydent