Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Dorszko, jak Ty dajesz radę je zlokalizować, wychodząc z domu ? <shock>
Ależ, one maja raj u Ciebie <shock> :-)
Ależ, one maja raj u Ciebie <shock> :-)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
No można, a nawet trzeba... Ale jeszcze nie tracę nadziei, może jeszcze się poprawi, w końcu to 7 miesięcy dopiero, jak się za rok nic nie zmieni, to trudno... Charakter, tak domowo, jest bardzo fajny. W sytuacjach ekstremalnych jeszcze nie sprawdzony, oby wystawiał się, jak mamaSonia pisze:No jak można powiedzieć, że to paskudna facjata <diabeł>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
No towarzyskie są, dobrze wychowane, witają się z gośćmi <lol>Dorszka pisze:Ale niekiedy schodzą na niziny, przede wszystkim przy gościach, żeby mi wstyd zrobić, że to niby najlepsze miejsce do leżenia...
- Joanna P.
Jestem pod wrażeniem tego cudnego stada <zakochana>
Arabicę kocham od pierwszego wejrzenia <serce> A słodki miś Fado - podobnie jak mój Gucio - dopomina się łapką o pieszczoty (Gucio najczęściej o 4,5 nad ranem <diabeł>) - widocznie kremaki tak mają :-)
Arabicę kocham od pierwszego wejrzenia <serce> A słodki miś Fado - podobnie jak mój Gucio - dopomina się łapką o pieszczoty (Gucio najczęściej o 4,5 nad ranem <diabeł>) - widocznie kremaki tak mają :-)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Trzymają się ulubionych miejsc, wymieniają się nimi między sobą, ale same miejsca są stałe, czyli hamaki, te półki, na jednej z których jest Raya - starzy bywalcy pamiętają na tej półce Ino, Borgię, Gattę i Arabikę, ostatnio upodobała ją sobie Raya. Raya uwielbia też hamaki, te, na których jest Borgia, na szczęście mam ich w sumie 5, niekiedy zajęte są 3 na raz. Tam, gdzie leży Arabica, do niedawna było ulubione miejsce Borgii. Porzuciła je na rzecz rury, w której ostatnio pokazała nam tylko plecy, ale ostatnio najczęściej bywa w hamakach. Vesper uwielbia miejscówkę przy oknie, na zdjęciu poniżej, ale bardzo często sypia na antresoli na szafce biurowej. To też ukochane miejsce Django, na szczęście kredens ma dwie półki, symetryczne, obie wypadają przy oknach, i na obu są Reniowe legowiska, więc Vesper przenosi się po prostu do tego drugiego, jeśli Django ja ubiegnie. Najłatwiej mam z Gattą, ona najbardziej lubi rozetę przy moim fotelu, kupioną, żeby było śmieszniej, dla Borgii, albo stół. Ona jest zawsze widoczna (chociaż ostatnio przyłapałam ja na jednym z hamaków, więc wędrówka ludów i u niej się zaczęła). Negra jest hamakowa, albo podłogowa, nie uznaje półśrodków. Perla jest kotką pilnującą swoich interesów, więc najczęściej sprawdza, czy akurat czegoś dla niej nie niosę, i jej prawie nigdy nie muszę szukać <rotfl> . Oczywiście zdarza mi się panikować, to znaczy po tylu latach już nie panikuję, tylko jeśli kogoś nie mogę namierzyć, ze stoickim spokojem odpalam puszkę <mrgreen>asiak pisze:Dorszko, jak Ty dajesz radę je zlokalizować, wychodząc z domu ? <shock>

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Taaaa, puszka albo smakołyki, to jest dobry sposób :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wtedy się nagle wszyscy znajdują <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja to nawet znam osobiście to cudne ślicznie brzmiące Agilisowe łauuuuuu "jedzenie idzie " <lol> są to jedne z najsłodszych momentów dla mnie w ciągu dnia jak widzę przed sobą takie zgrabniutkie porteczki biegnące do jadalni <serce> <zakochana> i nie ważne o której godzinie trzeba wstać żeby cielęcinkę na śniadanko odmrozić <lol>
Dorotko muszę koniecznie naszemu panciowi pokazać Agilisowo żeby wiedział ,że to nie koniec moich kocich pomysłów ( bo wzorce mam i to jakie
) i ,że jeszcze jego rączki będzie trzeba wykorzystać tym bardziej ...................................................... ,że
<tańczy> <tańczy> <tańczy> Kalunia nareszcie pozwoliła się dzisiaj pierwszy raz WYMIZIAĆ Mirkowi <lol> nie wiem kto ten moment bardziej przeżywał <lol> <lol> radość dużego była ogromna <lol>
Dorotko muszę koniecznie naszemu panciowi pokazać Agilisowo żeby wiedział ,że to nie koniec moich kocich pomysłów ( bo wzorce mam i to jakie
<tańczy> <tańczy> <tańczy> Kalunia nareszcie pozwoliła się dzisiaj pierwszy raz WYMIZIAĆ Mirkowi <lol> nie wiem kto ten moment bardziej przeżywał <lol> <lol> radość dużego była ogromna <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Danusiu jak się Mirek tak postarał i porobił półeczki, telewizorki dla Księżniczki, no to musiała w końcu się przełamać i pozwolić na chwilę mizianek <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ja się za to zastanawiam jak te paprotki <shock> przetrwały przy tylu kotach <lol> <lol>
Koty cudne..a węgielek ma takie cudne pysio <zakochana> <zakochana>
Koty cudne..a węgielek ma takie cudne pysio <zakochana> <zakochana>