Drapaki
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
Witaj, jeśli ma to być glowny drapak, którym zastąpisz stary, to polecam jednak klasyczny,
a nie tubę. Drapaki Rufiego wyglądają bardzo dobrze i nie szpecą raczej wnętrz <ok>
Moze ktoś, kto ma tubę się wypowie jak to jest z korzystaniem przez kociaste :-)
a nie tubę. Drapaki Rufiego wyglądają bardzo dobrze i nie szpecą raczej wnętrz <ok>
Moze ktoś, kto ma tubę się wypowie jak to jest z korzystaniem przez kociaste :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Mam i tubę, i drapak. Z tuby korzysta jeden kot, śpi na najwyższym poziomie głównie w nocy. Z drapaka korzystają oba koty - śpią w rozecie, w budce i w tulei, czyli praktycznie cały drapak jest wykorzystywany. Jestem zadowolona i z tuby, i z drapaka, ale gdybym miała dokonać tylko jednego zakupu, byłby to drapak - jest bardziej uniwersalny :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Nie wiecie, gdzie mozna obecnie dostac takie cudo? W zooplusie juz ne maatomeria pisze:Właśnie wypatrzyłam w zooplus świetny (i niedrogi) drapaczek, tyle że dla młodych albo nie za dużych kotków:
![]()
- Joanna P.
Podpisuję się pod słowami Agnieszki :-)AgnieszkaP pisze:Mam i tubę, i drapak. Z tuby korzysta jeden kot, śpi na najwyższym poziomie głównie w nocy. Z drapaka korzystają oba koty - śpią w rozecie, w budce i w tulei, czyli praktycznie cały drapak jest wykorzystywany. Jestem zadowolona i z tuby, i z drapaka, ale gdybym miała dokonać tylko jednego zakupu, byłby to drapak - jest bardziej uniwersalny :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kasik tego nie wiem gdzie to cudo mozna kupic ale polecam to:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... dki/378903
kupiłyśmy dwa takie domki dla obu paskudów i Kolorek uwielbia w tym domku spać ,a Kala w swoim w nocy okropnie drapie <lol> ,a jest tan domek naprawdę spory
A co do wyboru między drapakiem i tubą <roll>
Jako pierwszy powinien być drapak ,a jak starczy miejsca i kasy to tuba
http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... dki/378903
kupiłyśmy dwa takie domki dla obu paskudów i Kolorek uwielbia w tym domku spać ,a Kala w swoim w nocy okropnie drapie <lol> ,a jest tan domek naprawdę spory
A co do wyboru między drapakiem i tubą <roll>
Jako pierwszy powinien być drapak ,a jak starczy miejsca i kasy to tuba
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Danusiu
dzięki za super pomysl z tym domkiem, tez zamowie potworom, a co <ok>
- cheshire
Ej, fajny ten domek, a duzy jest?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Wczoraj zamówiłam ten domek na zooplusie, jest teraz w promocji.
Wydaje sie dosc spory, w opisie sa wymiary, mozna tez popatrzeć zdjecia klientow, którzy kupili. Brytki spokojnie się mieszczą <ok>
Wydaje sie dosc spory, w opisie sa wymiary, mozna tez popatrzeć zdjecia klientow, którzy kupili. Brytki spokojnie się mieszczą <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Strasznie mnie korci, żeby go zamówić :-)Kasik pisze:Wczoraj zamówiłam ten domek na zooplusie, jest teraz w promocji.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent