Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Piękna, jak zwykle :kotek: Super, że się hamaczek spodobał
mały królik

Post autor: mały królik »

Alicia jest przecudowna <zakochana>
mimbla pisze:Ojej, to znaczy, że są na świecie inne koty, poza Ozzem, które śpią na czole!
do tego szanownego grona zalicza się również moja Anabelka, ostatnio bardzo lubi spać z czołem opartym o wszelkie powierzchnie poziome lub pionowe <mrgreen>
Awatar użytkownika
Marcel

Post autor: Marcel »

Wyleguje się jak prawdziwa księżniczka <mrgreen>
Awatar użytkownika
damianos

Post autor: damianos »

Przecudowna ! ;-))
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

ŁOOOOO <shock>
Super! <zakochana>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

to się nazywa koci zapłon <lol> u nas kosz wiklinowy został odkryty po roku od postawienia w miejsce. <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ileż te LH mają w sobie wdzieku <serce>
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

pięknisia <zakochana>
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Zaplon to Alicia ma :-/
Na jej przyjazd (czyli 7 miesiecy temu) przygotowalam wiklinowe legowisko, wylozylam podusia i postawilam dla nowej lokatorki.
Alicia po przyjezdzie wybrala wiklinowy kosz na pranie, zwykly koszyk bez podusi.
Przenosilam to legowisko z kata w kat, w miejsca gdzie Alicia lubila sie klasc, zeby je w koncu zauwazyla, wyjelam tez podusie. I nic.
Po miesiacu wynioslam legowisko do sypialni, stalo tam sobie w kaciku przez pol roku, az do dnia, w ktorym w czasie zabawy Alicia wrzucila do niego pileczke. Weszla do srodka, obwachala, okrecila sie chwile i... zaczela uzytkowac.
Spala w nim chyba 2 razy, dobrze, ze udalo sie cyknac fotke, bo po tych 2 razach kosz dalej stoi samotnie w kaciku.
Uzytkowaniem hamaka tez sie za szybko pochwalilam, bo od tamtego pamietnego dnia, w ktorym kilka razy sama wlazila na hamaczek, przestal ja interesowac.
Marina

Post autor: Marina »

Eh, skąd ja znam te historie z legowiskami. My też dla naszej kupiliśmy piękne, mięciutkie legowisko, po jednej stronie błękitne, po drugiej w kwiatki, z podusią, kocykiem, zabawkami. Czekało na przyjęcie Dagmarki, tak bardzo mnie i córci spodobało się, że nie mogłyśmy się powstrzymać od kupna. I co? parę razy po zamieszkaniu u nas kicia tam poleżała, troszkę pospała i na tym koniec. Co prawda przydał się jeszcze w nocy po sterylizacji, tam kicię odkladałam gdy próbowała chodzić i rzeczywiście noc tam spędziła prawie całą. A teraz znowu legowisko leży bezużytecznie :-/

Dla panny Alici :kotek:
Zablokowany