Karmelek - nasze maleństwo
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Karmelku, no co ja będę pisać, jak to wszystko wiadomo <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
U nas monotematycznie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> nasz nadzorca remontowy i jego funcub za oknem <mrgreen>

Chociaż dzisiaj panowie remontowi wkurzyli mnie na maksa. pierwszy raz ich widziałam na oczy. Mieli wywiercić dziurę pod wentylację - taką kratkę. Chcieli zrobić mi to na środku kuchennej ściany - szafka by się z trudem otwierała. TZ poprosił o wiercenie nad meblami. No a panowie tak pomierzyli , że wwiercili się w półkę z listwą oświetleniową. Zdążyłam tylko wołać stop <!> na szczęście pólka cała. A pan zaproponował żeby mąż półkę dał wyżej <diabeł>
Niestety nie da się bo jest to góra mebli. z zamontowanym okapem itp ta na której Karmelek przesiaduje itd
TZ jeszcze tego nie widział <strach> ale chyba lepiej żeby panowie przyszli jutro jak już wyjdzie do pracy <mrgreen>
Mieli wiercić dalej ale musiałam już wyjśc do pracy i nie zgodziłam się żeby hałasowali koteczkowi jak mnie nie ma. Bo jednak tej dużej wiertarki trochę się bał <strach>

Chociaż dzisiaj panowie remontowi wkurzyli mnie na maksa. pierwszy raz ich widziałam na oczy. Mieli wywiercić dziurę pod wentylację - taką kratkę. Chcieli zrobić mi to na środku kuchennej ściany - szafka by się z trudem otwierała. TZ poprosił o wiercenie nad meblami. No a panowie tak pomierzyli , że wwiercili się w półkę z listwą oświetleniową. Zdążyłam tylko wołać stop <!> na szczęście pólka cała. A pan zaproponował żeby mąż półkę dał wyżej <diabeł>
Niestety nie da się bo jest to góra mebli. z zamontowanym okapem itp ta na której Karmelek przesiaduje itd
TZ jeszcze tego nie widział <strach> ale chyba lepiej żeby panowie przyszli jutro jak już wyjdzie do pracy <mrgreen>
Mieli wiercić dalej ale musiałam już wyjśc do pracy i nie zgodziłam się żeby hałasowali koteczkowi jak mnie nie ma. Bo jednak tej dużej wiertarki trochę się bał <strach>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Wcale się nie dziwię, sama nie lubię tego odgłosu. Biedny Karmeluśelwiska3 pisze: Bo jednak tej dużej wiertarki trochę się bał <strach>
- Betuś
...i tak dzielnie to znosi
Kochany Karmelek <zakochana>
Kochany Karmelek <zakochana>
- Kathi
Karmelek Majster jak sie patrzy <lol>
A co do remontow i ich cuuudownych odglosow - tez nie cierpie <zły>
A co do remontow i ich cuuudownych odglosow - tez nie cierpie <zły>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Melciu, pilnuj panów, żeby dobrze wiercili.
<serce>
A tak na serio, to super, że wiertarka włączana jest tylko pod Waszą obecność.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Karmelek kierownik ekipy <serce> 
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Aniu ta wiertarka jest zakończona metalową rurą o średnicy 20 cm wiec robi hałasu w cegłach/pustakach całkiem sporo <strach> nie pozwoliłabym robić tej dziury na wylot podczas naszej nieobecności. No i wizje miałam,że Melek w tą dziurę wejdzie <mrgreen> i wyjedzie na zewnątrz zanim ją zabezpieczą wywietrznikiem.Audrey pisze:Melciu, pilnuj panów, żeby dobrze wiercili.<serce>
Wiercą w innych mieszkaniach ale to już jakby nie mam wyjścia <mrgreen>
Mąż jakoś przełknął dziurę na krawędzi półki <oops>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ach ci fachowcy od siedmiu boleści, ręce opadają
dobrze że chociaz Karmelek ma kwalifikacje jak na brygadzistę przystało i przypilnuje psujów <mrgreen>
dobrze że chociaz Karmelek ma kwalifikacje jak na brygadzistę przystało i przypilnuje psujów <mrgreen>
- Agnes
Karmelek koci braciszek <zakochana>
i do tego wszystko nadzoruje, żywy skarb nie kot
i do tego wszystko nadzoruje, żywy skarb nie kot