Brysia na haju
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- Bartolka
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bartolko zgadzam się. Ostateczny wygląd brysia to naprawdę trzeba poczekać minimum do tych 3 lat. Nieskromnie powiem, że faktycznie Brysia ma cudną główkę, powiedziałabym nawet, że lepszą od Tamisia i w ogóle jest babeczką dobrze zbudowaną, taką kocurzą.
Dzisiaj było ważenie i bardzo się ucieszyłam, bo Brysia zrzuciła ok. 300 g, tak że teraz wygląda bardzo ładnie. Obecny stan to ok. 5,15 kg
Tami stoi w miejscu 7,3 kg i ani grama nie chce być mniej. Mam nadzieję, że jeszcze mu ta głowa trochę urośnie mimo, że już 3 latka skończył.
Jeszcze się pochwalę, że skończyliśmy podawać kropelki i oczko Tamiego jest już zdrowe. Oj nie lubił chłopak kropelek, dobrze, że już się skończyły
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa i komplementy
Dzisiaj było ważenie i bardzo się ucieszyłam, bo Brysia zrzuciła ok. 300 g, tak że teraz wygląda bardzo ładnie. Obecny stan to ok. 5,15 kg
Tami stoi w miejscu 7,3 kg i ani grama nie chce być mniej. Mam nadzieję, że jeszcze mu ta głowa trochę urośnie mimo, że już 3 latka skończył.
Jeszcze się pochwalę, że skończyliśmy podawać kropelki i oczko Tamiego jest już zdrowe. Oj nie lubił chłopak kropelek, dobrze, że już się skończyły
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa i komplementy
- Bartolka
To super, że oczka już zaleczone :-) Moja Mama rzadko tu zagląda i tylko na mój wątek, ale w poprzednim jeszcze Twoim avatarze zobaczyła Brysię i powiedziała: "O! Ten kot mi sie podoba" Pokazałam jej więcej zdjęć Twojej królewny i stwierdziła, że jest piękna :-) Ona preferuje solidy, choć zaglądając na stronę hodowli Dorszki, zapiszczała pare razy do bików <lol>