Ozzy i Iggy
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Tragedia to będzia, jak jutro o 10 zadzwonię do Wetek, a one powiedzą, żebym się zajęła kupowaniem flaszek na Sylwestra, a nie kłuciem kotów. Wtedy ich miauki pójdą na marne <lol>
Chyba wystawię im puste miski, bo do braku chrupek w środku są względnie przyzwyczajone. Natomiast do całkowietego braku misek nie <lol>

Chyba wystawię im puste miski, bo do braku chrupek w środku są względnie przyzwyczajone. Natomiast do całkowietego braku misek nie <lol>
- mimbla
- Kontakt:
- BRI van Doro
- Hodowca
- Hodowla: Cats van Doro*PL
- Kontakt:
Przy zbieraniu moczu do analizy może być również pomocny żwirek specjalny do tego celu . Do wymytej i odkażonej kuwety wsypujemy żwirek i czekamy , aż kocio nasika wówczas bierzemy strzykawkę która jest w komplecie i pobieramy mocz . Żwirek jest nie chłonie i nie zanieczyszcza moczu .
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=8369
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=8369
- mimbla
- Kontakt:
Złapałam tylko Ozziemu, Iggy nie chciał wejśc do odkrytej kuwety.
Na miejscu Wetki najpierw zbadały mocz za pomocą testu papierkowego i nie wygląda to dobrze. Dużo leukocytów i podwyzszone PH. Krwi oddać nie chciał żaden- zwyczajnie nie ciekła, na moje prośby "Nie bądź żyła" oba zdecydowały się ostatecznie na oddanie minimalnych ilosci z prawych łap. Wyniki mam dostać dzisiaj mejlem- wetki mają maszynę na miejscu.
Martwię się
Na miejscu Wetki najpierw zbadały mocz za pomocą testu papierkowego i nie wygląda to dobrze. Dużo leukocytów i podwyzszone PH. Krwi oddać nie chciał żaden- zwyczajnie nie ciekła, na moje prośby "Nie bądź żyła" oba zdecydowały się ostatecznie na oddanie minimalnych ilosci z prawych łap. Wyniki mam dostać dzisiaj mejlem- wetki mają maszynę na miejscu.
Martwię się
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent