Avari FaBriCat*Pl
- yamaha
- Genius Loci
Re: Avari FaBriCat*Pl
Na fotkach schudniecia i zlego samopoczucia nie widac, jest przesliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Oby teraz juz bylo z gorki i za pare dni Awaris odnalazl dawna forme <ok>
Oby teraz juz bylo z gorki i za pare dni Awaris odnalazl dawna forme <ok>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Avari słoneczko śliczne jeszcze na pewno nie doszedł do siebie i potrzebuje czasu. Ale jestem pewna że będzie znowu tym wesołym biegającym kocurro <ok> <ok> 
- cheshire
Dla Avarisia 
- yamaha
- Genius Loci

Zdrowka, porzadnych sedziow i duuuuzo dzieci, Awarisiu <lol>
Pancie poliz ode mnie po policzku, dobra ?
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Dziękujemy Yamaha
Mam chyba 4 strony postów do przeczytania <shock> Ale najważniejsze, że podglądam moje ulubione wątki
Wymioty się nie powtórzyły, więc mam nadzieję, że jeśli o to chodzi to jesteśmy na dobrej drodze, natomiast Avarowi przypomniało się, że jest pełnojajecznym kocurrem i chodzi, śpiewa, drze dzioba i posikuje <diabeł> Ale feliway działa cuda i po 20h w kontakcie jest względny spokój, tzn bez sikania i mega głośnych arii operowych. Mam nadzieję, że się w końcu wyśpię, bo budzenie się co chwila nie działa dobrze na mój umysł <diabeł> Wraz ze śpiewem wróciła ochota na zabawę i mizanki. Dzisiaj Avari siedział pół godziny u mojej siostry na kolanach, biega za szczotką do czesania i robi stójki, byle tylko go wyczesać. Siedzi też grzecznie na rękach i mruczy na cały dom. Wszystko wraca do normy <serce>
Foteczka uśmiechniętego kocurra.

Mam chyba 4 strony postów do przeczytania <shock> Ale najważniejsze, że podglądam moje ulubione wątki
Wymioty się nie powtórzyły, więc mam nadzieję, że jeśli o to chodzi to jesteśmy na dobrej drodze, natomiast Avarowi przypomniało się, że jest pełnojajecznym kocurrem i chodzi, śpiewa, drze dzioba i posikuje <diabeł> Ale feliway działa cuda i po 20h w kontakcie jest względny spokój, tzn bez sikania i mega głośnych arii operowych. Mam nadzieję, że się w końcu wyśpię, bo budzenie się co chwila nie działa dobrze na mój umysł <diabeł> Wraz ze śpiewem wróciła ochota na zabawę i mizanki. Dzisiaj Avari siedział pół godziny u mojej siostry na kolanach, biega za szczotką do czesania i robi stójki, byle tylko go wyczesać. Siedzi też grzecznie na rękach i mruczy na cały dom. Wszystko wraca do normy <serce>
Foteczka uśmiechniętego kocurra.

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Zamiast zimy mamy wiosnę, to się chłopak rozśpiewał <mrgreen>
Cieszę się, że mój ulubieniec wraca do formy, choć te posikiwanie to mógłby sobie podarować
Cieszę się, że mój ulubieniec wraca do formy, choć te posikiwanie to mógłby sobie podarować
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Mój malutki <lol> bądź zdrów <ok>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Avarisiu, jak dobrze, ze jesteś zdrowy i wesoły. Cały czas piękny z Ciebie Pan Kot <serce> <serce> <serce> <serce>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
U nas też śpiewy na całego ,w kociastych wiosna już najwyraźniej szaleję <diabeł>
Avari piękny jak zawszę i nic nie widać żeby schudł <zakochana> <zakochana>
Avari piękny jak zawszę i nic nie widać żeby schudł <zakochana> <zakochana>
- Joanna P.
Uwielbiam jego proporcje: wielka głowa i reszta <serce>