Avari FaBriCat*Pl
- yamaha
- Genius Loci
Re: Avari FaBriCat*Pl
Awarciu, co tu wiecej mozna powiedziec poza JESTES PIEKNY <zakochana> <zakochana> <zakochana> ?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- iwus
Piękny <zakochana> <zakochana> <zakochana> I ta super głowa <serce>
-
kotku
Uśmiechnięty Avari
Chyba po raz pierwszy widzę u niego taką wesołą minę. Super 
- Agnes
Bosko mu z uśmiechem do pysia <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Ten uśmiech jest już coraz częściej 
Dzisiaj Avari stwierdził, że moja głowa całkiem dobrze się sprawdza jako leżanka i tak też spaliśmy.
Gania ze swoją wędka w zębach po całym domu i ogólnie szaleje jak kociak. W marcu będą 3 lata jak Avari z nami mieszka <shock> Kiedy to minęło nie wiem, pamiętam jak po niego jechalismy.
Muszę się ogarnąć, bo jest szansa na Avarikową profesjonalną sesyję, ale to może dopiero w ferie.
Mam jedno zdjątko z telefonu

Miało być zupełnie inne, bo Avari leżał niczym prawdziwy król, ale jak tylko zobaczył telefon to przybrał pozę bardziej normalną. Ach, śnieg za oknem robi furorę! Avari patrzy jak zahipnotyzowany
Dzisiaj Avari stwierdził, że moja głowa całkiem dobrze się sprawdza jako leżanka i tak też spaliśmy.
Gania ze swoją wędka w zębach po całym domu i ogólnie szaleje jak kociak. W marcu będą 3 lata jak Avari z nami mieszka <shock> Kiedy to minęło nie wiem, pamiętam jak po niego jechalismy.
Muszę się ogarnąć, bo jest szansa na Avarikową profesjonalną sesyję, ale to może dopiero w ferie.
Mam jedno zdjątko z telefonu

Miało być zupełnie inne, bo Avari leżał niczym prawdziwy król, ale jak tylko zobaczył telefon to przybrał pozę bardziej normalną. Ach, śnieg za oknem robi furorę! Avari patrzy jak zahipnotyzowany
- ania1978
ależ cudny z niego osiołek <zakochana> <zakochana> <zakochana> taki poważny na tym zdjęciu, że trudno uwierzyć , że gania jak kociak <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jakie uwodzicielskie spojrzenie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Avariku, jesteś piękny <serce> <serce>
-
kotku
Widzę, że już uśmiech zniknął i pojawiła się stara, dobra, poczciwa mina Avarika <lol>