Avari FaBriCat*Pl
- E_i_A
Widac w genach to maja, bo moja Flufka ma tak samo <mrgreen>Julcik pisze:
Chodzi i gada,leży i gada,ja do niego mówię też gada... Bardzo rozgadany kot mi się trafił... No,ale fajnie tak z nim "porozmawiać" heh <lol>
Oooo dobrze wiedziec! Daleko nie mam to moze wybiore sie zobaczycJulcik pisze:W niedzielę za 2 tyg wybieramy się na pokaz kotów w Galerii Bałtyckiej... Ktoś z okolic może się wybiera?![]()

- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Oj tak to chyba rodzinne <lol>E_i_A pisze:Widac w genach to maja, bo moja Flufka ma tak samo <mrgreen>Julcik pisze:
Chodzi i gada,leży i gada,ja do niego mówię też gada... Bardzo rozgadany kot mi się trafił... No,ale fajnie tak z nim "porozmawiać" heh <lol>
Pan Kot dostał głupawki gdy z szafy wyciągnięty został koci "namiot" z IKEI. W nocy tak buszuje,że spać nie można. Wlatuje tam z takim rozpędem szamocze się w środku wylatuje robi obiegówkę po mieszkaniu i od początku <lol> A co tam niech się bawi <lol>
- demian
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Dokładnie ten sam ;))demian pisze:czy ten pokaz to 19.02.2012r??? jak tak, to może zgadalibyśmy się na jakąś konkretną godzinę? :-)E_i_A pisze:Oooo dobrze wiedziec! Daleko nie mam to moze wybiore sie zobaczycJulcik pisze:W niedzielę za 2 tyg wybieramy się na pokaz kotów w Galerii Bałtyckiej... Ktoś z okolic może się wybiera?![]()
-
- Hodowca
- Hodowla: FaBriCat*PL
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: