Gustaw Z Kociego Dworu*PL
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- martha
Dziękujemy za życzenia <pokłon>
Byliśmy u weta, znów ma czerwone dziąsełka, więc udział w wystawie raczej niewskazany...
Nie wiem, czy w ogóle go po wystawach będę ciągać. Jak tak to ale nie teraz... Poczekam aż osiągnie proporcje i się przekona, że obcych ludzi nie trzeba się bać, bo już coraz lepiej mu to idzie :-)
W Krakowie się raczej na pewno nie zobaczymy...Dorszka pisze:Sto lat dla Gustawa![]()
Do zobaczenia na wystawie <diabeł>
Byliśmy u weta, znów ma czerwone dziąsełka, więc udział w wystawie raczej niewskazany...
Nie wiem, czy w ogóle go po wystawach będę ciągać. Jak tak to ale nie teraz... Poczekam aż osiągnie proporcje i się przekona, że obcych ludzi nie trzeba się bać, bo już coraz lepiej mu to idzie :-)
- mimbla
- Kontakt:
O nieeee... znowu? U mnie problemy się , odpukać, skończyły odkąd kupuję bratu karmy z najwiekszymi możliwymi chrupkami i szoruję zęby raz- dwa w tygodniu...martha pisze:Dziękujemy za życzenia <pokłon>
W Krakowie się raczej na pewno nie zobaczymy...Dorszka pisze:Sto lat dla Gustawa![]()
Do zobaczenia na wystawie <diabeł>![]()
Szybkiego powrotu do zdrówka!