Sheldon i Chico
- dagusia
Re: Sheldon i Chico
Ja właśnie chciałam napisać że chłopaki jak bracia wyglądają :-) jak tak patrzę to widzę dwóch braci, jest mała różnica w oczach ale ekspresja pysia niemalże identyczna
Dobralas ich idealnie
Chico jakie ma super te krótkie laputy <serce> <serce> <serce>
- SpyQue
Trochę dawno mnie tutaj nie było, ale jest to wina zbyt krótkiej doby. 24 godziny to zdecydowanie za mało 
Jak chodzi o nasze dwa Skarby to wszystko u nich w najlepszym porządku. Zdrowe, szczęśliwe brytki
Nasz Sheldonciu utrzymuje swoje 4,7 kg, już nie pamiętamy co to są brzuszkowe rewolucje. Jego młodszy, przybrany brat Chicolo stale rośnie. Obecnie dobija już do 5,4 kg. Jeśli będzie w tym tępie rósł to na swoje 1. urodzinki powinno stuknąć 5.5 kg. Kawał z niego kocura - czuć to, zwłaszcza kiedy się na człowieku kładzie w środku nocy

Niestety, niedługo po zrobieniu tego zdjęcia, widoczny na nim wazonik umarł. Chicolinowi zaczął "fikać" kwiatek, który się w nim znajdował, więc nasz Pan Kot go unicestwił. Ale mimo to, nie mogę powiedzieć złego słowa na zachowanie naszych łobuzów. To dopiero pierwsze tak spektakularne bummmm jakie miało miejsce w naszym mieszkaniu
Jak chodzi o nasze dwa Skarby to wszystko u nich w najlepszym porządku. Zdrowe, szczęśliwe brytki

Niestety, niedługo po zrobieniu tego zdjęcia, widoczny na nim wazonik umarł. Chicolinowi zaczął "fikać" kwiatek, który się w nim znajdował, więc nasz Pan Kot go unicestwił. Ale mimo to, nie mogę powiedzieć złego słowa na zachowanie naszych łobuzów. To dopiero pierwsze tak spektakularne bummmm jakie miało miejsce w naszym mieszkaniu
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> cudne chlopaki <zakochana> <zakochana>
A wazonik.... no....
nie pasowal tam za tymi aniolkami, ot co <lol>
A wazonik.... no....
nie pasowal tam za tymi aniolkami, ot co <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Widocznie chcieli, żeby kupić nowy

- norka
- Agilisowy Rezydent
anioły w tym sezonie na komodach są już nie modne...za to koty....te nigdy z mody nie wychodzą <lol> <lol> <lol>
chłopaki cudne <zakochana> <zakochana>
- SpyQue
Na szczęście anioł się ostały (są za ciężkie i nic się na nich nie rusza, tak więc nie są obiektem zainteresowańnorka pisze:anioły w tym sezonie na komodach są już nie modne...za to koty....te nigdy z mody nie wychodzą <lol> <lol> <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ech...czas sprawić sobie okulary <lol> myślałam że anioły stanowią całość z wazonem.... <mrgreen>
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
No proszę proszę kto tu się na wiosnę obudził <lol> <lol> <lol>
Chłopaki Wam podrosły
a Chicolino <shock> jak mały słonik, aż strach pomyśleć co dalej
ja też całkowicie popieram yamahę, ten wazonik zdecydowanie nie pasował do wystroju <diabeł>
Całusy dla obu chłopaków

Chłopaki Wam podrosły
a Chicolino <shock> jak mały słonik, aż strach pomyśleć co dalej
ja też całkowicie popieram yamahę, ten wazonik zdecydowanie nie pasował do wystroju <diabeł>
Całusy dla obu chłopaków
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Norko, to w takim razie czas najwyższy <lol>norka pisze:ech...czas sprawić sobie okulary <lol> myślałam że anioły stanowią całość z wazonem.... <mrgreen>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>