Miot NN - Perla i Django Nero Agilis Cattus*PL
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot NN - Perla i Django Nero Agilis Cattus*PL
No co ty! Nigdy w życiu!
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Kocham Was i tak
Jeszcze nie mam, tydzień ukradły zupełnie inne sprawy, a to rujki, a to wożenie, a to opieka nad niespodziewanymi gośćmi, którymi trzeba było się zając, wykastrować, doglądnąć po zabiegu. Zaszczepiłam, zrobiłam też testy na białaczkę, koteczki zdrowe, więc i p/białaczce zaszczepiłam, za miesiąc pojadę je doszczepić, bo niby mają być niewychodzące, ale dom na wsi, więc wolę, żeby wszystko było zabezpieczone jak należy. Kotki mają dom, pojechały już do niego, były przeuroczą parką, niesamowite przytulaki, mam nadzieję, że będą żyły długo i szczęśliwie, to rodzeństwo, z lewej dziewczynka, z prawej chłopiec
Jeszcze nie mam, tydzień ukradły zupełnie inne sprawy, a to rujki, a to wożenie, a to opieka nad niespodziewanymi gośćmi, którymi trzeba było się zając, wykastrować, doglądnąć po zabiegu. Zaszczepiłam, zrobiłam też testy na białaczkę, koteczki zdrowe, więc i p/białaczce zaszczepiłam, za miesiąc pojadę je doszczepić, bo niby mają być niewychodzące, ale dom na wsi, więc wolę, żeby wszystko było zabezpieczone jak należy. Kotki mają dom, pojechały już do niego, były przeuroczą parką, niesamowite przytulaki, mam nadzieję, że będą żyły długo i szczęśliwie, to rodzeństwo, z lewej dziewczynka, z prawej chłopiec
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Miłych gości miałaś , cudownie że pojechali razem
U mnie taki gość został od zeszłej jesieni i dzielnie patroluje podwórko a jak mu PON smakuje no i powiedział że nie żałuje jajek za taką obsługę <lol>
U mnie taki gość został od zeszłej jesieni i dzielnie patroluje podwórko a jak mu PON smakuje no i powiedział że nie żałuje jajek za taką obsługę <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Agnieszka podobna do Ciebie i to bardzo :-) ! Super, że maluchy mają wspólny domek!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jakie fajne kociaki które miały wielkie szczęście <serce> <serce>
Fotki <serce> cudne <mrgreen>
Fotki <serce> cudne <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
widać że przed wyjazdem do nowego domku mocno zostały wyściskane i wycałowane <lol> <lol>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Są foty? Są i to jakie! Nie mogę narzekać <serce>
- Natashas
Cudne rodzeństwo <zakochana>
Pięknie zostały ukochane przed wyjazdem <serce>
Pięknie zostały ukochane przed wyjazdem <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<strach> <strach> Zapisac na pozniej : jakby kiedykolwiek cokolwiek w okolicach Wroclawia, to za zadne skarby nie akceptowac zaproszenia na kawe od Dorszki. Kto wie, jak gosci przyjmuje. <strach>Dorszka pisze: opieka nad niespodziewanymi gośćmi, którymi trzeba było się zając, wykastrować,
A teraz : cuuuuuuuuuuuuuuuuudne fotki i kotki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> , tylko tak dawno nam nie pokazywalas maluchow, Dorszko <diabeł> <diabeł> <diabeł> ze baaaaardzo sie te NN kotki zmienily, niech mnie !