Aż żal , że kastratka .
Lumi :)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Lumi :)
Lumi jesteś co raz piękniejsza
Aż żal , że kastratka .
Aż żal , że kastratka .
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja bym ją ciągle całowała, takiego ma pysia cudnego <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Joanna P.
Nie będę oryginalna ... ostatnie zbliżenie Lumisi jest takie, że ma się ochotę całować monitor <oops> <serce> 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A u nas Aguś zero reakcji po szczepieniu.Agnes pisze:Ahh, nie poszło z tym głaskaniem, nawet puszeczka nie zadziałała. Kilka dni wcześniej byliśmy na szczepieniu i od tego dnia dnia Lumi przez kilka kolejnych dni po prostu spała. W pewnym momencie sama zaczęłam się martwić, czy wszystko z nią w porządku. Na szczęście sytuacja się unormowała. Odespała i wróciła do formy <serce>
Lumisia wciąż zachwyca <serce>
- Agnes
Bardzo, bardzo Wam dziękuje :-)
O szczepieniu już dawno kota zapomniała, a wczoraj (profilaktycznie) oddaliśmy mocz do badania i na szczęście wszystko w normie
Ja sobie dzisiaj zafundowałam wizytę u stomatologa, złamałam jedynke
ząb był już ''dorabiany'', złamał sie jak miałam 12 lat, i w przeciągu 8 miesięcy dorabiałam go 3 razy, z czego ostatni trzymał się do dziś, czyli prawie dwadzieścia lat. Stomatolog była w szoku, że to taki zabytek. Nic. Zobaczymy jak długo teraz z nim pochodze...bo na 20 lat to chyba nie mam co liczyć
Tak myśle, że to już dobry czas.. Chciałabym Wam życzyć radosnych, ciepłych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy z wiosną w sercu i na zewnątrz <serce> Wszystkiego dobrego dla Was!

O szczepieniu już dawno kota zapomniała, a wczoraj (profilaktycznie) oddaliśmy mocz do badania i na szczęście wszystko w normie
Tak myśle, że to już dobry czas.. Chciałabym Wam życzyć radosnych, ciepłych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy z wiosną w sercu i na zewnątrz <serce> Wszystkiego dobrego dla Was!

- Betuś
Dziekuje, piekne oczka ma Kitunia <zakochana>
Spokojnych i zdrowych Świąt
Spokojnych i zdrowych Świąt
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko dziękuję :-) Tobie i Twoim bliskim również życzę radosnych Świąt :-) 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Aga i dla Was najlepsze życzenia, spokojnych, zdrowych Świąt i mokrego Dyngusa

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Pięknych Świąt Wielkanocnych
:-)
- Jennefer
Dziekujemy Agnieszko :-)
Tobie, Szymonowi i Lumi, oraz Twoim bliskim rowniez zyczymy zdrowych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy
Tobie, Szymonowi i Lumi, oraz Twoim bliskim rowniez zyczymy zdrowych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy