Mago pisze:Ranyyy jak one razem przytulone! <zakochana>
bea pisze:i spia tak razem wtuleni??? co za widok <zakochana>
nieeee - to nie jest typowy obrazek... - zdarzają im się "napady czułości" i akurat udało mi się to złapać , częściej można ich namierzyć jak się tłuką nawzajem... , a co ciekawe - po takiej bitwie dookoła fruwają tylko niebieskie kłaczki.... <lol>
Bartolka pisze:Emily - moja ulubienica <serce> Colin ma piękne futerko - błyszczy się i mieni jak w reklamie szamponu :-)
<pokłon>
mimbla pisze:Colin ma niesamowicie króciutkie futro, Ozz przy nim to hippis <lol>
Fajnie, że się tak kumplują...
<pokłon>
to ja już nie wiem, co z tym futerkiem czekoladkowym.... 8-) , błyszczące - to fakt ale nie jest krótkie - w porównaniu do Emilki to są długie włosy!!! ale tak sobie kombinowałam, że może kiedy będzie rósł i rósł to jak już wypełni się masą to futro będzie w końcu nie leżało ale odstawało jak u innych brytków.... ostatnio zachwyciłam się młodym MrMooMoo - on mimo, że młodszy ma fantastycznie puchate futerko... <zakochana>
ale muszę pochwalić mojego Colina - on uwielbia się czesać, to dla niego mega odstresowująca czynność - istna błogość maluje się wtedy na jego pyszczku:) (Emily niestety odwrotnie - sądzi, że szczotka chce ją zaatakować i się broni zaciekle.... )
Bartolka pisze: Masz chyba bardzo ciepłe kolorystycznie wnętrza, bo fotki są zazwyczaj w klimacie jak z południa Europy :-)
Faktycznie - lubię ciepłe kolory, fajnie się czuję w takich klimatach, chociaż czasami mam chęć na jakąś totalną zmianę - typu szkło, kamień/marmur i chrom ale chyba szybko zatęskniłabym za moimi brązami, kremikami, brzoskwiniami czy oliwkami.... <oops>
Miło, że zwróciłaś na to uwagę , oczywiście moje zdjęcia są daaaaleko w tyle do Twoich - uwielbiam sposób w jaki focisz swoje dziewczyny - piękne modelki i super fotograf! Pozdrawiam:)
Bartolka pisze: Masz chyba bardzo ciepłe kolorystycznie wnętrza, bo fotki są zazwyczaj w klimacie jak z południa Europy :-)
Faktycznie - lubię ciepłe kolory, fajnie się czuję w takich klimatach, chociaż czasami mam chęć na jakąś totalną zmianę - typu szkło, kamień/marmur i chrom ale chyba szybko zatęskniłabym za moimi brązami, kremikami, brzoskwiniami czy oliwkami.... <oops>
Miło, że zwróciłaś na to uwagę , oczywiście moje zdjęcia są daaaaleko w tyle do Twoich - uwielbiam sposób w jaki focisz swoje dziewczyny - piękne modelki i super fotograf! Pozdrawiam:)
Ja też bardzo lubię taki ciepły klimat wnętrz :-) Cieszę się, że podobają się Tobie moje fotki. Dziękuję <pokłon> Do Emily mam ogromny sentyment, bo jakoś równo z Bibi u nas się znalazły :-) No i bardzo mi się ona podoba Colin też oczywiście, ale ona mnie zawsze rozczula <zakochana> Dlatego proszę o częstsze sesje foograficzne Twojej parki :-)
No i nadszedł czas na pozbawienie jajeczek mojego czekoladensa....
zabieg umówiony na poniedziałek, mam wielką nadzieję, że wszystko odbedzie się bez większych problemów....
Dziękujemy za kciuki! Młody już po zabiegu, jeszcze go troszkę rzuca na boki chwilami... ale w domku obrał jeden kierunek - miska z żarełkiem....hiiiiii <mrgreen> , głodomorek mój kochany - całą noc i dzień nic w pyszczu nie było... a tu jeszcze Pańcia wydziela odrobinkę jedzonka... sama niech pije tą wodę...
a Emily obchodzi go szerokim łukiem, chyba zapachy jej nie pasują bo przypominają co to się działo 3 m-ce temu....
a teraz śpi śpioszek czekoladowy, wymiziany i wychwalony przez całą przychodnię vetową, że taki piękny i same ochy i achy to może jakoś nie zauważy że czegoś mu tam brakuje....