Maximus
-
Małgosia
- Kontakt:
Tak się tą trawą zachwycił, że nie można go ściągnąć na wieczór do domu.Na nic wołanie z prośbą i groźba w głosie, przyjdzie uparciuch kiedy sam chce
Nad ranem potrafi japę drzeć pod drzwiami, żeby go wypuścić na trawę <lol> Na szczęście w bloku tego nie stosuję tylko na działce, to jakoś można mu wybaczyć :-)
Trawa jest do wąchania, do jedzenia, do spacerowania i do leżenia - wszystkiego tego już próbował.
Trawa jest do wąchania, do jedzenia, do spacerowania i do leżenia - wszystkiego tego już próbował.
- Montana
- Hodowca
- Hodowla: Legatówka*PL
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
Dzięki za uznanie dla Maxia <serce>
Fotki będą nowe, może po długim weekendzie.
Teraz mam remont kuchni w domu, wiec nie bardzo mam czas i przepraszam za opóźnienie.
Maxio o dziwo spokojnie znosi zamieszanie w domu, wszędzie musi zajrzeć, wszystko co nowe powąchać i jest obecny tam gdzie uważa , że powinien dopilnować. Pory michy nie przepuści jak zwykle, więc nie wygląda na zestresowanego;)
Jak mu się znudzi to wynosi się na balkon i siedzi tam nasłuchując głosów osiedla.
Trochę się kocisko przykurzyło przez ten remont , bo częściej się myję czyścioch jeden
Zdjęcia z poprzedniej sesji.
Ciekawski kocur

Maxio pozdrawiam ze swoją charakterystyczną miną :-)

Fotki będą nowe, może po długim weekendzie.
Teraz mam remont kuchni w domu, wiec nie bardzo mam czas i przepraszam za opóźnienie.
Maxio o dziwo spokojnie znosi zamieszanie w domu, wszędzie musi zajrzeć, wszystko co nowe powąchać i jest obecny tam gdzie uważa , że powinien dopilnować. Pory michy nie przepuści jak zwykle, więc nie wygląda na zestresowanego;)
Jak mu się znudzi to wynosi się na balkon i siedzi tam nasłuchując głosów osiedla.
Trochę się kocisko przykurzyło przez ten remont , bo częściej się myję czyścioch jeden
Zdjęcia z poprzedniej sesji.
Ciekawski kocur

Maxio pozdrawiam ze swoją charakterystyczną miną :-)

- HiddenTiger*PL
- Hodowca
- Kontakt:
-
Małgosia
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- HiddenTiger*PL
- Hodowca