Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Agathea

Post autor: Agathea »

No sesja rewelacja, czekoladowe chłopaki urocze <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Przystojniaki <ok>
Gonab
Kontakt:

Post autor: Gonab »

Wspaniała sesja i cudne chłopaki <zakochana>

Skoro teraz jest w sumie 9 kilo pomyśl co bedzie dalej jak każdy znich będzie ok 7 kg <shock> <ok>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Renia i MEGAN pisze:Świetnie si chłopcy spisali, bo zdjęcia pierwsza klasa <klaszcze> Głaski dla kociaków :kotek: Jestem pod wrażeniem zdjęc jakie robicie, mój aparat niestety nie ma takich magicznych możliwości, chętnie bym Wam te moje kotki postawiłą przed obiektyw.
Wspaniała pamiątka jest później, jak się po dłuższym czasie przegląda takie fotki. Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Megusi niedługo po jej urodzeniu.. taki szczurek :D Może po 9 miesiącach zrobisz takie porównanie swoich kociaków ? Co to z tych chomików wyrosło :D
Takie porównanie to zrobię chyba jak rok skończą :) Ozz przybył do nas w wieku 5ciu miesięcy, Iggy- gdy miał 8, więc jeszcze nie czuję się gotowa na podsumowania <lol>

Wczoraj TŻ miał problemy z zaśnięciem i pierwszy raz miał możliwość oglądania na żywo mojej conocnej walki o poduszkę. Oczywiście jego dziki chichot mnie obudził...
Otóż zawsze nad ranam Iggy bezczelnie kładzie mi się na głowie, więc kiedy obudzona wydostaję spod niego moje włosy, Igor wykorzystuje okazję i zajmuje całą moją poduszkę. Wcześniej robił tak Ozz, ale teraz jego pilny uczeń, który małpuje wszystkie jego zachowania, kontynuuje dzieło. Ściągam kota z poduszki i kładę się spać, ale za każdym razem budzę się z futrzaną czapą z kota na głowie. Ostatecznie kończy się to tym, że n-ty raz spycham Iggiego/Ozziego z poduszki [śpię na małym jaśku], ale kot i tak chociaż główkę położy na poduchę, przytuli się do mojego policzka i mruczy póki nie zaśnie. Inne poduszki nie są tak atrakcyjne. Liczy się tylko ta jedna. Próbowałam tez spać na większej, ale koty zainteresowane są jedynie calkowitym przejęciem poduszki, a nie współdzieleniem <lol>
Partyzantka i terroryzm :mdleje:
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

A ja to bym nawet chciała bić się z kotem o poduszkę, mój jakoś nie garnie się do spania z nami, śpi na fotelu przy moim łóżku, rano przychodzi na mizianie i zasypia koło mnie na pół godzinki.
Ale rozumiem, dwa koty to już nie przelewki <mrgreen> Ja proponuję kupno większej poduszki, tak by zmieściły się na niej trzy główki! :ok:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

mimbla pisze: Ściągam kota z poduszki i kładę się spać, ale za każdym razem budzę się z futrzaną czapą z kota na głowie.
...normalnie oplułam herbatą klawiaturę <lol>
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

oj pancia nie zaluj podusi <lol> ale tez sie usmialam . Czlowiek nie musi do kina chodzic co?? taki ma ubaw w domu
Agathea

Post autor: Agathea »

Hehe po co Pańci poduszka :haha:
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

oj , piękne fotki a na nich kotki ale mi się zrymowało <roll>
głaski dla cudnych poduszkowych terrorystów :kotek:
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

no co chcesz, koty funduja ci ekskluzywne nakrycie z futra bez okrucieństwa :) nagrode im trza dać :)
Zablokowany