Ozzy i Iggy
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Takie porównanie to zrobię chyba jak rok skończąRenia i MEGAN pisze:Świetnie si chłopcy spisali, bo zdjęcia pierwsza klasa <klaszcze> Głaski dla kociakówJestem pod wrażeniem zdjęc jakie robicie, mój aparat niestety nie ma takich magicznych możliwości, chętnie bym Wam te moje kotki postawiłą przed obiektyw.
Wspaniała pamiątka jest później, jak się po dłuższym czasie przegląda takie fotki. Ja ostatnio oglądałam zdjęcia Megusi niedługo po jej urodzeniu.. taki szczurekMoże po 9 miesiącach zrobisz takie porównanie swoich kociaków ? Co to z tych chomików wyrosło
Wczoraj TŻ miał problemy z zaśnięciem i pierwszy raz miał możliwość oglądania na żywo mojej conocnej walki o poduszkę. Oczywiście jego dziki chichot mnie obudził...
Otóż zawsze nad ranam Iggy bezczelnie kładzie mi się na głowie, więc kiedy obudzona wydostaję spod niego moje włosy, Igor wykorzystuje okazję i zajmuje całą moją poduszkę. Wcześniej robił tak Ozz, ale teraz jego pilny uczeń, który małpuje wszystkie jego zachowania, kontynuuje dzieło. Ściągam kota z poduszki i kładę się spać, ale za każdym razem budzę się z futrzaną czapą z kota na głowie. Ostatecznie kończy się to tym, że n-ty raz spycham Iggiego/Ozziego z poduszki [śpię na małym jaśku], ale kot i tak chociaż główkę położy na poduchę, przytuli się do mojego policzka i mruczy póki nie zaśnie. Inne poduszki nie są tak atrakcyjne. Liczy się tylko ta jedna. Próbowałam tez spać na większej, ale koty zainteresowane są jedynie calkowitym przejęciem poduszki, a nie współdzieleniem <lol>
Partyzantka i terroryzm
- gosiaczek8807
A ja to bym nawet chciała bić się z kotem o poduszkę, mój jakoś nie garnie się do spania z nami, śpi na fotelu przy moim łóżku, rano przychodzi na mizianie i zasypia koło mnie na pół godzinki.
Ale rozumiem, dwa koty to już nie przelewki <mrgreen> Ja proponuję kupno większej poduszki, tak by zmieściły się na niej trzy główki!
Ale rozumiem, dwa koty to już nie przelewki <mrgreen> Ja proponuję kupno większej poduszki, tak by zmieściły się na niej trzy główki!
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt: