GRAPPA Agilis Cattus*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Oh, bardzo dziękuję w imieniu Grappuni za życzenia. Ja to się normalnie nie ogarniam z niczym
i bardzo przepraszam, że tak rzadko tu zaglądam. Zdjęcia naszej gwiazdeczki będą niebawem. Ma mega apetyt (ale i 5 ssaków na wychowaniu) i znowu ją wzięło na aportowanie, spokojnie godzinę lata z piłką w zębach i burczy, żeby jej rzucać. Może kiedyś uda mi się to sfilmować.
Jeszcze raz dziękujemy za pamięć
Serdecznie pozdrawiam

Jeszcze raz dziękujemy za pamięć

Serdecznie pozdrawiam
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Dorotko, jeszcze raz Ci dziękuję za Grappusię. Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni za tą śliczną królewnę, ale przede wszystkim za zaufanie i wsparcie <pokłon>
A tak 'maleństwo' wygląda mając niemal 3 wiosny... (jeszcze 2 miesiące do urodzin).

Po lewej musiała się oczywiście załapać moja córka <oops>

Głowa cały czas się rozwija co mnie bardzo cieszy (w tajemnicy powiem, że puszczam jej teleturnieje i daję krzyżówki do rozwiązywania; widocznie to działa <gwiżdże> )
A tak 'maleństwo' wygląda mając niemal 3 wiosny... (jeszcze 2 miesiące do urodzin).

Po lewej musiała się oczywiście załapać moja córka <oops>

Głowa cały czas się rozwija co mnie bardzo cieszy (w tajemnicy powiem, że puszczam jej teleturnieje i daję krzyżówki do rozwiązywania; widocznie to działa <gwiżdże> )