To ja mam chyba szarego jamnika
Kreweta - w typie brytyjskiego długowłosego
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
- annishere
Re: Kreweta - w typie brytyjskiego długowłosego
Nasz pierwszy adopciak to miał byc wlasnie pers, ale rózne okoliczności spowodowały, że to Kreweta do nas ostatecznie trafiła. Jest najlepsza więc cieszę się, że tak się stało W moim życiu to zwierzęta mnie zwykle wybierają
Co do kotów,nałogowo przeglądam różne strony adopcyjne i zakochuję się non stop, ale Kreweta nie akceptuje kotów więc stan inwentarza się nie zmieni jeszcze długo.
No chyba, że psy. Najchętniej 3 - ale praca nad działką i domkiem jest wciąż in progress
- annishere
W sensie, nie lubi pudel?
Moja nie lubi legowisk..a widziałam takie piękne legowiska, ale co z tego skoro ona nie korzysta...
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Missy tez specjalnie nie szaleje za pudlami, od czasu co czasu sie zainteresuje, ale raczej "sie bawi" niz w nie wlazi/sie kladzie.....
Torby za to to zupelnie ZERO zainteresowania....
Torby za to to zupelnie ZERO zainteresowania....
- annishere
Kreweta kocha reklamówki, zwykle staram się korzystać z wielorazowych materiałowych toreb, ale czasami Kreweta ma szczęście kiedy skoczę niespodziewanie na zakupy w drodze. I jest wówczas radość nieziemska. Szeleszczące reklamówki to jak dla niej wesołe miasteczko Co prawda, jestem w tym temacie dość ostrożna i może to robić wyłącznie pod moim nadzorem, ale to chyba nie umniejsza radości. Nie jestem nadwrażliwa ale swego czasu głośna był wypadek bulteriera, który udusił się w reklamówce (zaplątał się głową).Straszne.
Uwielbia również bunkrować się w pudełkach. Chcieliśmy z jednego zrobić czołg bo oboje kochamy z TZ czołgi ale nie mamy chwilowo czasu
I lubi też torby na laptopa- których ja za to nie znoszę ale mój TZ ma taką materiałową. Ależ Kreweta kocha na niej leżec... Zresztą moje torby treningowe, plecaki...wszystko jest dla niej najlepsze na swiecie.
Za to mam papierowe osłonki na kwiaty i tymi nie jest zainteresowana wcale ;)
Uwielbia również bunkrować się w pudełkach. Chcieliśmy z jednego zrobić czołg bo oboje kochamy z TZ czołgi ale nie mamy chwilowo czasu
I lubi też torby na laptopa- których ja za to nie znoszę ale mój TZ ma taką materiałową. Ależ Kreweta kocha na niej leżec... Zresztą moje torby treningowe, plecaki...wszystko jest dla niej najlepsze na swiecie.
Za to mam papierowe osłonki na kwiaty i tymi nie jest zainteresowana wcale ;)
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Ooooootak
Torba na laptopa jest jego legowiskiem przyokiennym a plecak... w sumie to gdzie jest mój plecak?
Pokochał go od pierwszego dotknięcia i chętnie na nim leży. Ktoś kiedyś już tu pisał o kociej miłości do tego typu materiałów.
- annishere
Widzisz! A jednak to kot
Kilka roznych zdjęć z letniego wylegiwania się na balkonie (i nie tylko). Ekhm, możecie również zobaczyć piękny wysuszony na wiór drzewostan na balkonie
PS
Balkon zabezpieczony.
Koło kaktusów jest tylko do zdjęcia.
Aaa rękawice to nie są moje treningowe Te kupiłam do dekoracji ściennej i się suszą po pranku.
Kota czeszę codziennie ale zawsze poczochrana jakby nigdy grzebienia nie oglądała. Raz na jakiś czas jeździmy do fryzjera
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Kreweta och
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Drzewostan chciał się utożsamić z Krewetką
Słodzinka, pewnie jej gorąco w tym futrze strasznie
Słodzinka, pewnie jej gorąco w tym futrze strasznie