Odkurzacze, szczotki do odkurzaczy na sierść kocią

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Odkurzacze, szczotki do odkurzaczy na sierść kocią

Post autor: asiak »

AgnieszkaP pisze:
asiak pisze:Aguś, dostałaś odkurzacz? Mogę wiedzieć, gdzie zamawiałaś?
Tak Asiu, dotarł wczoraj, ale dopiero dziś będziemy go rozpakowywać. Zamawiałam w electro.pl
Dziękuję :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

AgnieszkaP pisze:
asiak pisze:Aguś, dostałaś odkurzacz? Mogę wiedzieć, gdzie zamawiałaś?
Tak Asiu, dotarł wczoraj, ale dopiero dziś będziemy go rozpakowywać. Zamawiałam w electro.pl
Agnieszko, sprzątałaś już? Dzisiaj weekend... :hidden:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Asiu, odkurzałam, ale raptem 3 minutki, na tyle wystarczył naładowany fabrycznie akumulator. Całe mieszkanie planuję odkurzyć jutro, sprawdzę, na jak długo wystarczy bateria.
Pierwsze wrażenie ok, bardzo dobrze ciągnie, bez problemu poradził sobie z drobniutkim żwirkiem Extreme Classic :ok: Oby posłużył jak najdłużej, bo nasz poprzedni Ergorapido padł niedługo po tym, jak skończyła się gwarancja.
yamaha pisze::ok: :ok: :ok:
(swiatelko z przodu to typowy gadzet, moj tez ma i Ci powiem, ze jakos w nocy mi sie jeszcze nie zdarzylo wstac, zeby sprawdzic czy po ciemku sie da dobrze poodkurzac :haha: )
Yam spróbuj poodkurzać, gdy jest ciemno. Według mnie świetnie się wtedy odkurza, widać dokładnie wszystkie paprochy. Lepiej niż za dnia :ok:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

AgnieszkaP pisze:Asiu, odkurzałam, ale raptem 3 minutki, na tyle wystarczył naładowany fabrycznie akumulator. Całe mieszkanie planuję odkurzyć jutro, sprawdzę, na jak długo wystarczy bateria.
Pierwsze wrażenie ok, bardzo dobrze ciągnie, bez problemu poradził sobie z drobniutkim żwirkiem Extreme Classic :ok: Oby posłużył jak najdłużej, bo nasz poprzedni Ergorapido padł niedługo po tym, jak skończyła się gwarancja.
(swiatelko z przodu to typowy gadzet, moj tez ma i Ci powiem, ze jakos w nocy mi sie jeszcze nie zdarzylo wstac, zeby sprawdzic czy po ciemku sie da dobrze poodkurzac :haha: )
Yam spróbuj poodkurzać, gdy jest ciemno. Według mnie świetnie się wtedy odkurza, widać dokładnie wszystkie paprochy. Lepiej niż za dnia :ok:
Dziękuję Agnieszko :kiss: Czekam w takim razie na dalszą recenzję :-)
Już odkładam kasę :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

AgnieszkaP pisze:Asiu, odkurzałam, ale raptem 3 minutki, na tyle wystarczył naładowany fabrycznie akumulator. Całe mieszkanie planuję odkurzyć jutro, sprawdzę, na jak długo wystarczy bateria.
Mnie się też najlepiej odkurza w lekkim półmroku, wtedy wszystko widać, jak na patelni <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> Ja uzywam tego malego odkurzacza tylko do bardzo "miejscowego" sprzatania, jakos nigdy mnie nie naszla ochota odkurzenia nim calego pokoju albo domu.
Jak cos rozsypie albo Missy przyniesie z ogrodu smiotki, to nim zbieram.
Czasem dywanik odkurze w lazience albo tego typu rzeczy.
Dlatego "swiatelko" jest wg mnie typowym bajerem ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

U mnie niestety kłaki teleportują się wszędzie, a nie tylko tam, gdzie je futra zostawią, dlatego przelatuję prawie wszystkie podłogi na szybko, a raz w tygodniu normalnym odkurzaczem.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

u nas tez Missy czesto zostawia kudly albo jakies smiotki z ogrodu, wiec ja czesto w poludnie (w przerwie obiadowej) przelatuje gore domu zwyklym odkurzaczem ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Widziałam dzisiaj Ergorapido na żywo w Media Markt :-)
Bardzo mi się podoba, leciutki, zgrabny, super... :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Agnieszko, odkurzałaś? Strasznie jestem ciekawa opinii <mrgreen>
Zablokowany