Każdy z przydomniaczków ma w sobie coś wspaniałego <serce> <zakochana>
Bolek i Lolek i ich domek
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
O jaaa, Jacuś to miziak jakich mało
<serce>

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki ocierusek kochany <zakochana> 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ach ten Jacuś to łasy na głaski jest, (Jacule tak mają <mrgreen> ) Cała ferajna słodka, łącznie z Henią, która z oddali wszystkiemu się przypatruje <serce> <serce> <serce> <serce> kiedyś chyba w końcu się przełamie i da się pogłaskać <roll>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ale miziak <zakochana> Ładnie wyrosły już te trojaczki 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Mam dobre wiadomości <tańczy> Po raz pierwszy odrobaczyłam Henię.
A więc po dziesiątkach prób wszelakiego rodzaju, rozwiązaniem okazała się skóra z udka kurzego. Ucięłam dłuższy kawałek, włożyłam do środka mięsko z tabletką i owinęłam wielokrotnie. Zjadła! Do tej pory, gdy nacinałam samo mięso, Henia wypluwała tabletkę, lub nie jadła mięsa w ogóle. uffff
A teraz wczorajszy widok po powrocie z pracy. Trojaczki tak bardzo tulą się do Lolusia. Sądząc po jego minie, nie do końca mu to pasuje, ale jako starszy brat, zawsze siedzi grzecznie i pozwala każdemu po kolei się ocierać i noskować. Na zdjęciu Frania i Loluś. Są do siebie tak podobni, że tylko dziewczęce pysio Frani zdradza, że to dziewczynka.
Yam. Brzusia Lolesława nie mam,ale mam ten tego...... <gwiżdże>
Ocierandusy moje kochane:

Więź Lolusia i trojaczków jest niesamowita.
Buziakiiii
A więc po dziesiątkach prób wszelakiego rodzaju, rozwiązaniem okazała się skóra z udka kurzego. Ucięłam dłuższy kawałek, włożyłam do środka mięsko z tabletką i owinęłam wielokrotnie. Zjadła! Do tej pory, gdy nacinałam samo mięso, Henia wypluwała tabletkę, lub nie jadła mięsa w ogóle. uffff
A teraz wczorajszy widok po powrocie z pracy. Trojaczki tak bardzo tulą się do Lolusia. Sądząc po jego minie, nie do końca mu to pasuje, ale jako starszy brat, zawsze siedzi grzecznie i pozwala każdemu po kolei się ocierać i noskować. Na zdjęciu Frania i Loluś. Są do siebie tak podobni, że tylko dziewczęce pysio Frani zdradza, że to dziewczynka.
Yam. Brzusia Lolesława nie mam,ale mam ten tego...... <gwiżdże>
Ocierandusy moje kochane:

Więź Lolusia i trojaczków jest niesamowita.
Buziakiiii
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Kochane takie zaprzyjaźnione ze sobą <serce> właściwie to czworaczki, bo Loluś chyba mentalnie jest ich braciszkiem <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie słodkie chudzinki z nich, aż nie do uwierzenia, że one zjadają takie michy wypchane po brzegi.
Gdyby Tami jadł takie wielkie miski, to by chyba już 15 kilo miał <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Wybiegają wszystko na dworze

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Sonia pisze:Jakie słodkie chudzinki z nich, aż nie do uwierzenia, że one zjadają takie michy wypchane po brzegi.
Czasem, jak przy Lolku stanie Magnus, to wygląda jak taka biała słonina w mięsnym sklepie za ladą.
Nie umiem ich podtuczyć. <kciukwdół> Lolusia podnoszę jedną dłonią <hm> a jego nuzięta, to takie dwie gałązki. Ale nie czuć żeber oczywiście. Dobrze wyglądają jak na takie chudzinki. Trojaczki już go doścignęły wzrostem praktycznie. Zawsze się zastanawiam, czy przy takich dziko żyjących kotach tak niskowęglowodanowa karma to dobry wybór.
Co do ich aktywności to sama nie wiem <lol> <lol> Lol jak się wyłoży na trawie rano, to przewraca się na drugi bok dopiero późnym popołudniem <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Loleczku, slyszysz kotku co tu ta Pancia o tobie opowiada ?