Gato Agilis Cattus*Pl
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Gato Agilis Cattus*Pl
Oby tak dalej, niech zawsze
będzie na 5+
Dużo o Was myślę 
- Miss_Monroe
- Moderator
Ciocia Lena życzy sobie kupy na 6+. W sensie nie sobie
, ale Garonkowi. Proszę przekazać
!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zuch, zuch! Tak trzymaj Gatonku!

-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
I jak Gato? 
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziękuję za pamięć :-)
Na razie jest dobrze, były dwa dni, gdzie w skali szkolnej, kotek za pracę domową w kuwecie dostał słabą czwórkę ale wczoraj była już 6, więc jestem spokojniejsza. Przeanalizowałam sytuację Gatona kolejny raz, nie wiem już który, i nie ma cudów, problem tkwi w wodzie, a konkretnie w niechęci do picia wody. Najlepsza sucha karma, bez picia wody jest takim samym zapychaczem jelit jak wszystko inne.
Niestety nie znajduję wspólnej płaszczyzny do rozmowy w weterynarzami, ich rady bardzo różne, przeczące sobie na wzajem, nie pomagają
Jestem więc z tym tematem sama. Na szczęście moje doświadczenia z Gatonem dają mi jakąś wiedzę co mu służy a czego unikać, to co zmieniłam ostatnio to jeszxcze dokładniejsza analiza tego co kot zrobił i w jakich ilościach, przy kupach na szkolne 3 będę mu podawać łagodny środek przeczyszczający aby oczyścić całe jelita, jeżeli są wyniki na 4, to wzmaga to moją czujność, 5 i 6 to dni dla mnie i Gato dobre.
Martwię się natomiast co będzie z kicią w przypadku, kiedy oboje z mężem utkniemy w szpitalach albo co gorsze zejdziemy z tego padołu, komu się będzie chciało dbać o kota z problemami... ale to takie dywagacje w związku z obecną sytuacją. No przygnębiające to wszystko. Zrobiłam jakiś zapas puszek...
Modlę się żeby naukowcy wynaleźli coś na to dziadostwo które obecnie przejęło władzę nad ludzkością
Na razie jest dobrze, były dwa dni, gdzie w skali szkolnej, kotek za pracę domową w kuwecie dostał słabą czwórkę ale wczoraj była już 6, więc jestem spokojniejsza. Przeanalizowałam sytuację Gatona kolejny raz, nie wiem już który, i nie ma cudów, problem tkwi w wodzie, a konkretnie w niechęci do picia wody. Najlepsza sucha karma, bez picia wody jest takim samym zapychaczem jelit jak wszystko inne.
Niestety nie znajduję wspólnej płaszczyzny do rozmowy w weterynarzami, ich rady bardzo różne, przeczące sobie na wzajem, nie pomagają
Martwię się natomiast co będzie z kicią w przypadku, kiedy oboje z mężem utkniemy w szpitalach albo co gorsze zejdziemy z tego padołu, komu się będzie chciało dbać o kota z problemami... ale to takie dywagacje w związku z obecną sytuacją. No przygnębiające to wszystko. Zrobiłam jakiś zapas puszek...
Modlę się żeby naukowcy wynaleźli coś na to dziadostwo które obecnie przejęło władzę nad ludzkością
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
A pracujecie z domu?
A spróbuj zupy z Miamora/Cosmy/Sheba/Kattovit.
Moje dziewczyny to bardzo lubią.
A spróbuj zupy z Miamora/Cosmy/Sheba/Kattovit.
Moje dziewczyny to bardzo lubią.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Nie, mój mąż pracuje w komunikacji miejskiej, miasto nie zatrzymało komunikacji, więc chodzi do pracy. Biuro w którym pracuję nie zamknęło się, pracujemy, ale nie chcę abyście myśleli, że mój szef to zimny drań zmuszający biednych pracowników do narażania życia. Mieliśmy małe zebranie w zeszłym tygodniu, mamy zielone światło do nieprzychodzenia, ale pracuję w branży gdzie z dnia na dzień nie sposób zniknąć. Zobaczę co przyniesie początek tygodnia, może przeniosę się z pracą do domu, choć to nie łatwe z uwagi na oprogramowanie z którego korzystam. Na pewno wszyscy w pracy się martwimy, jak to teraz ogarnąć co mamy do zrobienia, i jak nie narażać siebie na wzajem.
Gato dostaje zupy z karmy mokrej PoN, reaguje na nią bardzo dobrze, zmian nie będę wprowadzać. Problematyczne jest podawanie posiłków bo muszą być częste, ciepłe i dobrze nawodnione. Radzimy sobie jakoś. Gaton jest przecudownym kotem, jego obecność rekompensuje wszystko
Gato dostaje zupy z karmy mokrej PoN, reaguje na nią bardzo dobrze, zmian nie będę wprowadzać. Problematyczne jest podawanie posiłków bo muszą być częste, ciepłe i dobrze nawodnione. Radzimy sobie jakoś. Gaton jest przecudownym kotem, jego obecność rekompensuje wszystko
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za was ciągle!
Nie mam pojęcia, co poradzić, by kot więcej pił, skoro jest egzemplarz który mało sam z siebie pije.
Nie będę też pisać o różnych dziwnych dla nas naczyniach na wodę, bo każdy użytkownik forum naszego wie, czego próbować.
To trudna sytuacja i nie dziwię się, że pełno stresów masz.
Jak napisałam myślę o was zawsze i kciuki trzymam
Nie mam pojęcia, co poradzić, by kot więcej pił, skoro jest egzemplarz który mało sam z siebie pije.
Nie będę też pisać o różnych dziwnych dla nas naczyniach na wodę, bo każdy użytkownik forum naszego wie, czego próbować.
To trudna sytuacja i nie dziwię się, że pełno stresów masz.
Jak napisałam myślę o was zawsze i kciuki trzymam
-
Karioka
- Agilisowy Rezydent
A jak Gato?
Wszystko dobrze?
Pogłaszcz go od cioci
No i jakiś portrecik by się przydał
Wszystko dobrze?
Pogłaszcz go od cioci
No i jakiś portrecik by się przydał
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dziękujemy, wszystko dobrze. Pogłaskany.
Może coś telefonem strzelę to wstawię