modele powalaja na kolana
Khaleesi & Mordimer
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
aaaaaaaaaaaaa jaka urocza sesja obrusowa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Ozon : no to jak z metra i masz obrusow pod dostatkiem, to zawsze mozna o zaslonach pomyslec, nie ?
Zaraz mnie stąd MoniQ wygoni
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja sama ostatnio padłam ofiarą obsesji obrusowej, aż kilka osób z forum się zaangażowało w poszukiwania
Więc wszystko rozumiem 
Przed chwilą znalazłam Khaleesi na desce do prasowania. To nowość. Jaka ona zadowolona, że się tam dostała
Przed chwilą znalazłam Khaleesi na desce do prasowania. To nowość. Jaka ona zadowolona, że się tam dostała
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Oooo... na metry?AgnieszkaP pisze:Ten materiał można też w IKEI kupować na metry
Szukam właśnie odpowiedniej tkaniny.
Już widzę oczyma wyobraźni legowisko z desek.
Moniko, przepraszam za <offtopic>
Kalutek zabrała się za wspinaczkę
- iwus
Mordimerku kochany, przyjmij jeszcze jedne życzenia urodzinkowe
Żeby zawsze ci było tak dobrze, jak teraz

- Malena
Cudna sesja obrusowa <pokłon> a ta kolorystyka <serce> ja też chyba muszę poszukać czegoś pod kolor Yogusia <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Monia, piękne zdjęcia <zakochana> <zakochana> <zakochana> Że koty piękne, to nawet nie muszę wspominać <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Zosiak
Piekna sesja obrusowa :-)
Z tym napuszonym ogonkiem, to mysle ze jak nie syknal ani nic nie zrobil to nie ma sie co martwic. Szczegolnie jesli byl to jednorazowy incydent.
Maggie tez lubi lezec na desce do prasowania. Dlatego czasem przystawiam ja do kanapy, zeby mogla wskoczyc :->
Z tym napuszonym ogonkiem, to mysle ze jak nie syknal ani nic nie zrobil to nie ma sie co martwic. Szczegolnie jesli byl to jednorazowy incydent.
Maggie tez lubi lezec na desce do prasowania. Dlatego czasem przystawiam ja do kanapy, zeby mogla wskoczyc :->
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A ja dzisiaj zobaczyłam w jaki sposób Kalinka tam wchodzi. Otóż po suszarce na pranie. Wzdłuż prętówZosiak pisze: Maggie tez lubi lezec na desce do prasowania. Dlatego czasem przystawiam ja do kanapy, zeby mogla wskoczyc :->
Co to za łobuz z tej Khaleesi, boję się co będzie jak siatkę założymy na balkonie.... (a to już dzisiaj! <tańczy> )
- Zosiak
Haha - no tak - wskoczyc byloby zbyt malo spektakularnym sposobemMoniQ pisze:A ja dzisiaj zobaczyłam w jaki sposób Kalinka tam wchodzi. Otóż po suszarce na pranie. Wzdłuż prętówWyglądała jak linoskoczek w cyrku, łapy jej się chwiały, zapadała się co chwilę, ale twardo parła do przodu.
Ah - siatka juz dzis! Powodzenia przy zakladaniu no i daj znac czy sie kociaste uciesza? Nasze caly czas nie wierza w szczescie, ze moga tam przebywac i profilaktycznie na nasz widok czmychaja do domu