Kotki masz cudowne
Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Elwira
Już są całe i zdrowe jak narazie na to wygląda
ale myślałam że one będą spać, a one nic, o 16 godzinie angielskiego czasu (polskiego czasu 17) przywieźliśmy je do domu, i jak chodziły tak dalej chodzą
.... a myślałam że będą spokojnie spać... różnica jest tylko taka że nie biegają tak jak zwykle tylko chodzą tam i spowrotem
.... dostały kaftanik plastikowy, ale kobieta poweidziała ze jeśli bede je oberwować to nie musze im tego zakłądać
Otwierane były z lewego boku. Są dużo ogolone z daleka widać te kwadraty skóry
.... Dziwne trochę, widziałam tutaj czyjegoś kota zdjęcie to miał on brzuch cięty a nie bok....
zaraz jak będę miałą czas to załącze zdjęcia.
Dziewczynki w ogóle się nie chwieją tak jak na niektórych filmach. Całkowicie są przebudzone i normalnie dreptają w tę i wewte, tylko bardzo milusińskie są i odrazu do głaskania lecą jak tylko się na nie popatrzę.... Odrazu też załatwiły się do kuwety (narazie tylko siku) i dużo zjadły suchego (dastaliśmy od lekarza specjalny jakiś z Royala dla nich, żeby nie straciły na wadze). Za 10 dni na zdjęcie szwów, ale tych szwów to prawie nie widać, a cięcie jest wielkości od 2 do 3cm... tylko że ogolene są bardzo...
Mruczka się ich trochę przestraszyła i trzyma się z boku narazie...
...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA

ale myślałam że one będą spać, a one nic, o 16 godzinie angielskiego czasu (polskiego czasu 17) przywieźliśmy je do domu, i jak chodziły tak dalej chodzą
Otwierane były z lewego boku. Są dużo ogolone z daleka widać te kwadraty skóry
zaraz jak będę miałą czas to załącze zdjęcia.
Dziewczynki w ogóle się nie chwieją tak jak na niektórych filmach. Całkowicie są przebudzone i normalnie dreptają w tę i wewte, tylko bardzo milusińskie są i odrazu do głaskania lecą jak tylko się na nie popatrzę.... Odrazu też załatwiły się do kuwety (narazie tylko siku) i dużo zjadły suchego (dastaliśmy od lekarza specjalny jakiś z Royala dla nich, żeby nie straciły na wadze). Za 10 dni na zdjęcie szwów, ale tych szwów to prawie nie widać, a cięcie jest wielkości od 2 do 3cm... tylko że ogolene są bardzo...
Mruczka się ich trochę przestraszyła i trzyma się z boku narazie...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To dobrze, że już jest wszystko po i teraz tylko czekać na ściągnięcie szwów i odrośnięcie futerka. Dzisiaj mogą tak troszkę szaleć, bo działa pewnie środek przeciwbólowy, jutro powinny już mniej biegać, a więcej leżeć. Wymiziaj ode mnie wszystkie trzy dziewczyny. Mruczka jest zdezorientowana, bo Śnieżka i Fiona mają teraz zapach inny niż normalnie.
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Elwira
i już po.....
i to by było na tyle dzisiaj
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: