Gutek & Jędrek
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- demian
Po zachowaniu wcale nie widać, że Gutek szczylem już nie jest. Gdyby nie zwiększona częstotliwość "cięcia komara" to można by było się pomylić, bo ma jeszcze bardziej pokręcone pomysły niż gdy był małyJulcik pisze:...Avari jak był młodszy to też chciał, żeby go huśtać z tym, że tak jak Brysia chciał w pościeli :-)
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
Bo on by chciał kolegę <gwiżdże>demian pisze:Po zachowaniu wcale nie widać, że Gutek szczylem już nie jest. Gdyby nie zwiększona częstotliwość "cięcia komara" to można by było się pomylić, bo ma jeszcze bardziej pokręcone pomysły niż gdy był małyJulcik pisze:...Avari jak był młodszy to też chciał, żeby go huśtać z tym, że tak jak Brysia chciał w pościeli :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
dzięki za info ... <mrgreen>demian pisze:Tunel zakupiliśmy przy okazji odwiedzin sopockiej wystawy, która odbyła się w ubiegłym tygodniu. Opakowanie wyrzuciliśmy więc nie wiem kto jest producentem tego wynalazku. Skorzystaliśmy z tzw. promocji i zapłaciliśmy coś około 39zł. Wymiary naszego tunelu to: 110cm (długość) i 30cm (średnica). Po bokach tunel ma dwa rękawy, które podwinęliśmy. Na fotce Gutek kuka przez jeden z nichmargita pisze:...gdyby Twój był większy to może i ja bym taki zakupiła ... <mrgreen>Z tego co kojarzę były też dłuższe tunele... Taki jednak w zupelności Gutkowi styka <mrgreen>
tak myślałam, ma większą średnicę od naszego ....
czyli nowy zakup trzeba zaplanowac, bo zabawa w tunelu przebija u nas wszystkie inne ... <mrgreen>