Moris Mikesz i Fidonia
- Dominikana
Re: Moris
Może Morisek chce zostać fotografem ??... alboooo, chce być niedostępny dla takich wścibskich paparazzi jak my?? <lol> <lol> <lol>
- beev
<diabeł> go wie o co mu chodzi 8-)Dominikana pisze:Może Morisek chce zostać fotografem ??... alboooo, chce być niedostępny dla takich wścibskich paparazzi jak my?? <lol> <lol> <lol>
Drapak przedstawiony i on ciągle śpi na samej górze <ok> <zakochana>
- Dominikana
Mam nadzieję, że ta temperatura to nic niepokojącego. Biedny Morisku nachodzisz się do tego weterynarza 
- beev
Chyba nic mu nie jest bo biega po domu jak szalony i gryzie ręce i nogi <diabeł>Dominikana pisze:Mam nadzieję, że ta temperatura to nic niepokojącego. Biedny Morisku nachodzisz się do tego weterynarza
Doktor mówił żeby się nie martwić bo to nie gorączka ino lekko podniesiona temperatura. , ale szczepionki nie ma sensu podawać.
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Witam serdecznie w wateczku uroczego kocurra. <zakochana>
Z ta temp podpwiem, ze niektore koty maja zawsze nieco podwyzszona temp. Mierz ja czasem by to sprawdzic i na przyszly rok juzbedziecie wiedziec jaka jest norma Waszego pupila
Z ta temp podpwiem, ze niektore koty maja zawsze nieco podwyzszona temp. Mierz ja czasem by to sprawdzic i na przyszly rok juzbedziecie wiedziec jaka jest norma Waszego pupila
- beev
Witamytymabri pisze:Witam serdecznie w wateczku uroczego kocurra. <zakochana>
Faktycznie pierwszy raz miał mierzona temperature odkąd u mnie jest. Dziś tak rozrabia ze chyba zdrowy jest