Kot Teodor ;)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Kot Teodor ;)
Pięć minut, to już sukces :-)
- Dominikana
Dzisiaj rano, przed wyjściem do pracy ... zastałam taki widok w mojej szafie. Oczywiście Teodorek już nie potrzebuje niczyjej pomocy by wskoczyć sobie tu i ówdzie. Pracowite kociątko tym razem postanowiło zrobić małą selekcję w szufladach i na półkach <strach>
Pańciu, a co Ty tam trzymasz?... takie czarne skarpetki do niczego Ci nie pasują, wywalamy...

Pańcia no po jaką cholirkę Ci te metki ... wywalamy

Pańciu, a co Ty tam trzymasz?... takie czarne skarpetki do niczego Ci nie pasują, wywalamy...

Pańcia no po jaką cholirkę Ci te metki ... wywalamy

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Pańcia, weź się za porządki :-)
Kto to widział, żeby kot sprzątał w szafie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
Taki pomocnik wlasnie by mi sie przydal, no na te moja
ne porzadki co je wlasnie zaczynam <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale pomocny kotek
a u mnie to tylko bałaganić potrafią <lol>
-
zapcia2
Ohh ja tez chętnie pożyczę <lol>
No ale nie powiesz, że idealnie pasuje do szafy?
Bliźniaki jak dopadną się do szafy to taki sort robią, że nie wiem już czy nie prościej wszystko wyrzucić i im te półki zostawić <gwiżdże>
Bliźniaki jak dopadną się do szafy to taki sort robią, że nie wiem już czy nie prościej wszystko wyrzucić i im te półki zostawić <gwiżdże>
- Dominikana
Nooo tak już wiem, mój kot poczytał o Missy i wjechał pańci na ambicję <lol>Pańcia, weź się za porządki :-)
Zdecydowanie Wam pozazdrościł, ale ja nie będę sprzątać w czwartek <lol> <lol> <lol>![]()
![]()
![]()
Taki pomocnik wlasnie by mi sie przydal, no na te mojane porzadki co je wlasnie zaczynam
![]()
![]()
<zakochana> <zakochana>![]()
Soniu nie kracz, bo a nóż czymś ciekawym cię zaskoczą <lol>Ale pomocny koteka u mnie to tylko bałaganić potrafią <lol>
Tak jemu pasuje ta szafa, nawet potrafi się wcisnąć do zamkniętej szuflady, ostatnio wchodzę do pokoju a tu wystają dwie łapki i ogonek <shock> <lol> <lol> <lol>zapcia2 pisze:Ohh ja tez chętnie pożyczę <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ojej kot na kolanach <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Też bym na bezdechu siedziała..no ale Magnus coś się nie da przekonać i już <lol> <lol>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Też bym na bezdechu siedziała..no ale Magnus coś się nie da przekonać i już <lol> <lol>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
25 stron, a ja dopiero dzisiaj zaglądam do takiego fajnego, pracowitego Muszę Posprzątać w Szafie Teosia?! Skandal po prostu! Skandal! <zły> <lol> <lol> <lol>
Teodorku, na przeprosiny niedzielne głaski od cioci

Teodorku, na przeprosiny niedzielne głaski od cioci
- Dominikana
Weekend spędziłam u rodziców, oczywiście wszyscy pytają jak tam Teoś więc chwalę się ostatnimi zdjęciami, a tu kuzynka mówi ... a ja mam ładniejsze zdjęcia … więc ja jak to <shock> ?? pokazuj szybko …
Zdjęcia z wczasów u babci :-)
Pierwsze to oczywiście kociątko niewiniątko malutkie <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>

a drugie to same zobaczcie ...

Od najmłodszego niczym niespłoszony pchał się wszędzie gdzie wysoko i tak mu zostało do dnia dzisiejszego.
Wczoraj rozwiesiłam pranie na suszarce w domu, w pokoju. Wyszłam na chwilę po coś do kuchni ... wracam a tu Teo stoi już na górze, łapki rozkraczone na tych "pręcikach" i patrzy w górę ... zauważył, że gdyby tak się nie chybotała to z niej już krótka droga na najwyższą komodę ... więc szybko kota na podłogę a suszarkę na przedpokój...za to rano ... niespodzianka ... prawie całe pranie zdjęte z suszarki <diabeł> ... szkoda, że jeszcze nie umie składać i zanosić na półki do szafek <lol>
Zdjęcia z wczasów u babci :-)
Pierwsze to oczywiście kociątko niewiniątko malutkie <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>

a drugie to same zobaczcie ...

Od najmłodszego niczym niespłoszony pchał się wszędzie gdzie wysoko i tak mu zostało do dnia dzisiejszego.
Wczoraj rozwiesiłam pranie na suszarce w domu, w pokoju. Wyszłam na chwilę po coś do kuchni ... wracam a tu Teo stoi już na górze, łapki rozkraczone na tych "pręcikach" i patrzy w górę ... zauważył, że gdyby tak się nie chybotała to z niej już krótka droga na najwyższą komodę ... więc szybko kota na podłogę a suszarkę na przedpokój...za to rano ... niespodzianka ... prawie całe pranie zdjęte z suszarki <diabeł> ... szkoda, że jeszcze nie umie składać i zanosić na półki do szafek <lol>