I kicia i fotka
Sliczny jest ten Twoj kicius
Skoczny bo młody i dupka jeszcze lekka
Z prawie 300 zdjęć, jako-takich wyszło 7. Ale z czasem się poprawię :-)
On pije tylko wodę (przynajmniej przy mnie
Bez przesady - są bardzo ciemne z jednej strony. Oświetlenie to coś, czego mi brakuje. Wtedy Jaskier nie będzie rozmazany. Mam statyw, dzięki niemu nie muszę "dźwigać" aparatu w lewej ręce, gdy w prawej mam wędkę - aparat niby lekki ale jak sesja trwa półtorej godziny to się robi ciężki i ręka zaczyna drżeć. Czasami przydaje się pilot do aparatu - można opóźnić zrobienie zdjęcia o 2 sek (ale to przy fotkach statycznych).margita pisze: ↑19 mar 2017, 14:41 Ale cudne zdjęcia ...![]()
![]()
![]()
jak Ty to robisz?
jestem również pełna podziwu ... hm ... nie wiem co powiedzieć ... ale mam dziwne wrażenie że jednak facet to facet ...![]()
![]()
![]()
![]()
Jaskierek jest przepięknym kociakiem ... fajnie popatrzeć na taką ruchliwą młodzież ...![]()
moje też uwielbiają tę wędkę ... i tylko przy niej ożywiają się jak młodziutkie koty ... ale muszę im ten ruch dozować bo potem ledwie dyszą ...![]()
cudny jest ... można patrzeć i patrzeć ...![]()
![]()
![]()
Ja też nie umiem. Mój kolega "co się zna" jak zobaczył te dzisiejsze to ręce załamał. Niedoświetlone, kot nie w punkcie podziału, nieostre, ziarno takie że gołębie można karmić. Pewnie jeszcze kilka wad pominął. Uczę się i będzie coraz lepiej. Na 1800-nej stronie tego wątku już będą zdjęcia godne National Geographic
Kiedyś sobie założyłem że avatarem będzie pierwsze zrobione mu zdjęcie u mnie w domu, które mi się spodoba. I tak jest. Zmienię jak zrobię następne, z którego będę w pełni zadowolony :-)