Orionek:-)
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Re: Orionek:-)
Nie widzę
- teodor
- teodor
Przepraszam hosting fotosik ma jakiś problem.
Swoją drogą, na naszym forum jest bardzo(stanowczo za mało) czasu na edycję postu. Jestem dość ogarnięty w tych sprawach i jeśli się coś zadzieje to nie jestem w stanie tego naprawić, bo już nie można.
Jest administrator i są moderatorzy. Czy naprawdę nic nie można z tym zrobić?
Swoją drogą, na naszym forum jest bardzo(stanowczo za mało) czasu na edycję postu. Jestem dość ogarnięty w tych sprawach i jeśli się coś zadzieje to nie jestem w stanie tego naprawić, bo już nie można.
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Fucktteodor pisze: ↑23 cze 2019, 20:25 Swoją drogą, na naszym forum jest bardzo(stanowczo za mało) czasu na edycję postu. Jestem dość ogarnięty w tych sprawach i jeśli się coś zadzieje to nie jestem w stanie tego naprawić, bo już nie można.
Może byś to napisał w wątku "Organizujemy się"?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Dołaczyłąm Pana do grupy "Forumowicze". To znaczy, że może Pan wstawiać zdjęcia bezpośrednio przez forum.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Czas ustawiony do ewentualnej edycji jest optymalny. Obecnie forum jest bardzo spokojne ale zdarzały się bardzo burzliwe dyskusje i nie wszyscy umieli zachować się jak dorośli, biorący odpowiedzialność za wypowiedziane słowo. Były próby zmiany własnych wypowiedzi, które mogły zmienić sens całej dyskusji. Jeżeli w wątku dzieje się coś, co wymaga naprawy wystarczy zgłosić admince czy moderatorom. Zawsze pomożemy. Oczywiście ostatnie zdanie należy do Dorszki, może ją przekonacie do zmiany czasu edycji.
- teodor
Dziękuję Pani Doroto :-)
Mam jeszcze takie pytanie dotyczące netykiety.
Czy musimy się tutaj zwracać per pani/pan?
Przepraszam, ale wydaję mi się,że te czasy już dawno temu minęły.
Oczywiście nikogo nie zmuszam, nie zniechęcam tylko grzecznie zachęcam. Zachęcam żeby przejść na TY.
Mam na imię Krzysiek i jeśli ma ktoś ochotę do mnie po imieniu, to oczywiście będzie bardzo miło, jeśli dojdzie do zapomnienia wystarczy zwykłe TY
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma tu absolutnie takiego obowiązku, ale ja jako osoba starej daty tak się wracam niemal do wszystkich . Co absolutnie nie przekłada się na to, jak forumowicze zwracają się do siebie
- teodor
Z awataru wygląda Pani na 30+ ...ale Ok niech pozostanie istniejąca kurtuazja :-)
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Właśnie dwóch użyszkodników forum forum stwierdziło że tak nie jest.
Tym bardziej można poluźnić kaganiec, jak zaczną się pyskówki to skrócicie czas.Obecnie forum jest bardzo spokojne ale zdarzały się bardzo burzliwe dyskusje i nie wszyscy umieli zachować się jak dorośli, biorący odpowiedzialność za wypowiedziane słowo.
A po co Wam głowę zawracać?Jeżeli w wątku dzieje się coś, co wymaga naprawy wystarczy zgłosić admince czy moderatorom.