Bentley - niebieski brytyjczyk
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Do czasu <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Lenko Ty za niedługo sklep z drapakami otworzysz <lol>
Dawaj fotkę Bentleyka na nowym nabytku

Dawaj fotkę Bentleyka na nowym nabytku
- Miss_Monroe
- Moderator
Zamieszczam zdjęcia :-) . Przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione wieczorem, w dodatku starą cyfrówką więc i kolory są trochę "przekłamane".
Drapanie od razu rozpoczęte

Profesjonalny tester jakości :-)

Coś widzę, że Bentley będzie leżał jeszcze więcej niż zwykle, o ile to możliwe <lol> . Drapak tak mu się spodobał, że właśnie na nim usnął. Nie na miękkim posłaniu od Loolu, tylko na drapaku, którego faktura jest taka... drapiąca
. Widziałam ten drapak na wrześniowej wystawie i bardzo mi się spodobał, fajne jest w nim to, że powierzchnia do drapania jest z dwóch stron.
Drapanie od razu rozpoczęte

Profesjonalny tester jakości :-)

Coś widzę, że Bentley będzie leżał jeszcze więcej niż zwykle, o ile to możliwe <lol> . Drapak tak mu się spodobał, że właśnie na nim usnął. Nie na miękkim posłaniu od Loolu, tylko na drapaku, którego faktura jest taka... drapiąca
- Joanna P.
Proponuję położyć drapak na odwrót - będzie bardziej ergonomicznie do snu :-)
Gratuluję wygranej i nowego mebla w domu :-) Ja widzę pierwszy raz to cudo u Ciebie i też mi się bardzo podoba - dobre rozwiązanie np. na podróż z kotem ...
Miziaki dla uznanego modela
Gratuluję wygranej i nowego mebla w domu :-) Ja widzę pierwszy raz to cudo u Ciebie i też mi się bardzo podoba - dobre rozwiązanie np. na podróż z kotem ...
Miziaki dla uznanego modela
- Miss_Monroe
- Moderator
Joasiu też pomyślałam, że jak będziemy gdzieś wyjeżdżać to będziemy zabierać drapak ze sobą, żeby Bentley miał coś do drapania i przeciągania się a jednocześnie coś, co zna z domu. Chociaż on nie ma problemu z przystosowaniem do nowego miejsca :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bardzo fajny ten drapak
Bentley faktycznie wygląda na zadowolonego :-) Oj korci mnie bardzo, żeby taki zamówić <wsciekly>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja sama miałam w dalekiej przyszłości kupić ten drapak a tu taka niespodzianka! Agnieszko wbrew pozorom on nie zabiera dużo miejsca. Jest jeszcze drugi model tego drapaka, który ma "puste" wnętrze. Także wiesz... <lol>AgnieszkaP pisze:Oj korci mnie bardzo, żeby taki zamówić <wsciekly>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Wiem, wiem... już wszystkie oblukałam na stronie ModernPetu, nawet miarkę przytachałam i byłam zaskoczona, że faktycznie zgrabne te drapaki:Miss_Monroe pisze:Agnieszko wbrew pozorom nie zabiera dużo miejsca, jest jeszcze drugi model tego drapaka, który ma "puste" wnętrze. Także wiesz... <lol>
Wymiary w cm (długość x wysokość x szerokość): 71 x 21 x 23
- Miss_Monroe
- Moderator
Myślałam, że drapak to będzie wielkolud, ale jak Bentley się wyciągnie na nim na całą swoją długość, to mu tylnie łapki zwisają, także drapak nie jest taki duży 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Świetny ten drapak. Bardzo mi się podoba. Lece na stronę MP podejrzeć. Chętnie sprawiłabym taki B.