Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus i Madox

Post autor: Kasik »

Co ja pacze <shock> Koniec świata tuż tuż <hm>
Magnus chłopie pamiętaj, ze bliżej leżeć nie wypada,
przyznaj się Asiu co ty im tam sypiesz do miski :haha:
Fantastyczni są <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Monic pisze:A Ty jesteś pewna, że Magnus widział Madoxa? Może malutki jest tak malutki, że Magnus go nie zauważył jeszcze? :haha: :haha: :haha: Bo to takie idealne, że aż niemożliwe :-D Chłopcy się już bawili jakoś? Gonili, kotłowali? :-)
Pisałam już o tym kilka postów wyżej. Zabawa jest na całego, ale bez kotłowania.. Ganiają się ładnie, bawią w kartonowym domku. O tej samej godzinie idą spać, każdy ma swoją ulubioną miejscówkę. Gdy Magnus już się nie chce gonić, mały natychmiast zajmuje się swoją myszką i nie zaczepia Sołtysa.

Myślę, że Magnusik mój zaskoczył wszystkich. Pchła też ma w tym swój udział, bo jest odważna i bardzo grzeczna..

<serce>

Też się nie spodziewałam, że los się tak do mnie uśmiechnie. Otworzyłam drzwi.. I już po wszystkim.

Bardzo się cieszę, bo z niepokoju i niepewności to prawie zeszłam z tego świata..

Kasik.. Magnus trzyma poziom.. Zawsze metr ode mnie.. Jeśli zbyt wiele uwagi mu poświęcam to zaraz dostaje w głowę i wszystko mówiące spojrzenie:"teraz masz tego małego, wiec w końcu daj mi trochę więcej spokoju z tym całowaniem " <lol>

Ja już go w tym wydaniu tak kocham, że nie wyobrażam sobie, że mógłby się zmienić.

Za to patrzę na pchłę i tak się zastanawiam.. Ile godzin dziennie można mruczeć ?! <roll>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Ty już Fusia w lotto nie graj bo swoją szóstkę juz trafiłaś <diabeł>
:kiss: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Asiu gratuluję Ci tak cudownego dokocenia :-) Masz świetny duecik <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

No jak tak można Panie Sołtysie? <wsciekly> oddać Pańcię tej małej pchle? :haha: <serce>
Ale fajnie ze u Ciebie tak kolorowo <serce>
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

To przepraszam, nie doczytałam, tutaj tak wszystko szybko leci ;-) Super jest, idealne dokocenie, jak widać Magnus w środku nie był taki jak się wszystkim wydawało i widocznie nigdy nie miał nic przeciwko kociemu koledze :-) Jest nawet lepszy od mojego Timona bo on niestety ma ochotę na kocie zapasy, na które nie ma ochoty Tami ;-) A Magnus taki wyważony i grzeczny! Cud miód kot!:-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Sołtys to kotek idealny :kotek: <serce> :kotek:

a Pchła widać podbiła jego serduszko i sprawdzi się na stanowisku ... delegata dla ludności <mrgreen>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Kasik pisze:Ty już Fusia w lotto nie graj bo swoją szóstkę juz trafiłaś <diabeł>
:kiss: :kotek: :kotek:
No mówiłam, że możesz śmiało w totka grać. :-)
Cudne widoki i świetne wieści. <serce> <serce> <serce>
Nogi masz piękne, nie da się ukryć. <zakochana>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Asiu super :ok: masz najwspanialsze kocurki no i Magnus pokazał ,ze jest wyjątkowo wyjątkowy :ok: <zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek: <serce> <serce>

Ale pamietaj <mrgreen> ,ze koty się zmieniają <diabeł> no i żebyś nie musiała narzekac tak jak ja momentami ,że znowu kotek Ciebie molestuje <lol> Kala taka nie była ,a teraz o matko usiąść nie mogę bo zaraz biegnie i krzyczy miauuu na kolanka i miziaj <strach> <lol> ,a w nocy ostatnio śpi z motorkiem pół nocy przy moim uchu <strach> <lol>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Fusiu, ale Ty masz nogi!!! <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Kochane są. Cieszę sie, ze je masz <serce> <serce> <serce>
Zablokowany