Jaki fajny ten drapak. Pierwszy raz takie coś na oczy widzę. W sumie nie dość, że miejsca za dużo nie zajmuje, to jeszcze na dodatek może spełniać funkcję bardzo wygodnej miejscówki, szczególnie dla tych miśków, co lubią na twardym polegiwać.
Ja myślę, że cały urok tego drapaka polega na modelu, który go tak pięknie prezentuje! Boski jest! <zakochana> Bentley oczywiście, nie drapak! Gratuluję zasłużonej wygranej!
Cudny Bentley na drapaku <zakochana> widać że udany nabytek.
Własnie byłam go na stronie MP oglądać.
Bo coraz bardziej czuje, że na tego Rufiego to ja nie dozbieram <zły>
Ale on z tektury jest?? Ciekawe jak będzie wytrzymałość takiej nowinki.
elwiska3 pisze:Ale on z tektury jest?? Ciekawe jak będzie wytrzymałość takiej nowinki.
Nie mam pojęcia z czego wykonany jest drapak, myślę, że trzeba zapytać się MP :-) . Wygląda estetycznie, jest bardzo stabilny (wystarczająco ciężki) i nie przesuwa się jak Bentley się na nim wyciąga i go drapie.
ja już wcześniej go wypatrzyłam i bardzo mi się spodobał ... fajnie że mogę go zobaczyć z tak cudownym modelem ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a z Bentleyka faktycznie super model ... jaką on ma zgrabną linię ... mój Bronek może mu tylko pozazdrościć ...
super prezent dostaliście ... :-)
Spodobał sie Bentleyowi nowy mebel :-) Ciekawe czy robiono testy na kotach? Może to będzie jego ulubione miejsce? Też mi się podoba :-) Zaraz sprawdzę stronkę MP :-)