Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Betuś
Re: Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
Za zdrowie wszystkich naszych forumowych kotków <ok> <ok> <ok>
- Joanna P.
Dzięki raz jeszcze
Muszę Wam się przyznać, że kompletnie tracę rozum oglądając niektóre (czyt. szczególnie Natanieli) kociątka na forum i już zaczęłam oswajać się z myślą o czwartym futerku ...
Teraz jednak miałam skumulowane "kocie" wydatki: Vet z Lemmisiem + tabletki na odrobaczenie dla całej trójki = 118,00 zł., karma sucha PON = 300,00 zł. (kupiłam 7,5 z kurczakiem i 2 kg. do spróbowania farm mix - obydwie z ryżem), karma mokra w zooplus; ok. 220 zł., żwirek 40 l. = 75,00 zł.
Powyższe przywróciło mi zdrowy rozsądek i wiem, że na trzech futerkach musimy poprzestać :-)
Muszę Wam się przyznać, że kompletnie tracę rozum oglądając niektóre (czyt. szczególnie Natanieli) kociątka na forum i już zaczęłam oswajać się z myślą o czwartym futerku ...
Teraz jednak miałam skumulowane "kocie" wydatki: Vet z Lemmisiem + tabletki na odrobaczenie dla całej trójki = 118,00 zł., karma sucha PON = 300,00 zł. (kupiłam 7,5 z kurczakiem i 2 kg. do spróbowania farm mix - obydwie z ryżem), karma mokra w zooplus; ok. 220 zł., żwirek 40 l. = 75,00 zł.
Powyższe przywróciło mi zdrowy rozsądek i wiem, że na trzech futerkach musimy poprzestać :-)
- yamaha
- Genius Loci
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Asiu, jak ja Cię dobrze rozumiem
Tak mi się serce wyrywa do rudej kotki, ale jednak rozsądek wygrywa 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Nie jesteś sama, Beciu <mrgreen> Okrutnie cudna jest ta mała i o ile dobrze pamiętam, chcieliście kiedyś rudą koteczkę? Ja takich pokus skutecznie się pozbyłam, oczywiście przy pomocy ostatnich perypetii zdrowotnych mojego stadka. Sumka, którą zostawiłam u weta, spokojnie starczyłaby na zakup tej ślicznoty, chociaż w sumie pieniądze to i drugorzędna sprawa tego tematu.Becia pisze:Asiu, jak ja Cię dobrze rozumiemTak mi się serce wyrywa do rudej kotki, ale jednak rozsądek wygrywa
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Dużo by się chciało ale tak jak napisałyście koszty są i się nie zmniejszą a jeszcze jest i druga strona że czasem i koty mają dość swojego towarzystwa :-) a jeszcze nowe zwierzątko im na kark sprowadzić przepraszam za <offtopic> chłopcy super wyglądają jak zawsze 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Zdjęcie w drapaku jest rozbrajające
Piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Piękne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Joasiu <lol>
Ja to dosłownie chwilę popatrzę na kociaczki w niektórych wątkach i zmykam, bo też bym chciała, ale no nie mogę, nie mogę przecież
Ja to dosłownie chwilę popatrzę na kociaczki w niektórych wątkach i zmykam, bo też bym chciała, ale no nie mogę, nie mogę przecież
- Joanna P.
U Was też dziś było takie niebo ? :-)

- Joanna P.
I jeszcze 22-letnie <shock> bliźniaki :-)