Kaya & Tyson
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Widok jak z raju.. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba <serce> <serce>
Taysonik jaki wyluzowany <zakochana>
Taysonik jaki wyluzowany <zakochana>
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
słodka sjesta 
nooo, fajnie jest sobie z kociarnią poleżeć
doświadczamy tego w różnych konfiguracjach i mrukaniach na różnorakie tony <lol>
nooo, fajnie jest sobie z kociarnią poleżeć
-
agi777_aa
Ale świetne 2 kotełki :-)
- elsa
To bicze dla mnie
że dwie sesje tych kochasiów przeoczyłam! <oops>
Tu się cuda dzieją, koty w łóżeczku za kocyki robią, co to jest za widok! <zakochana> <serce> <zakochana> No jak już mam być taka drobiazgowa, to dokończę, że widok, który wzbudza zazdrość! <wsciekly>
Ale jak spojrzę na Kayunię, to...też zazdroszczę! 8-) Kiedyś będę miała osobiste takie prążki, uwielbiam ten kolorek, a Kaycia utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że to bardzo słuszny wybór, jeden z najlepszych! <zakochana> <serce> <zakochana>
Tysonik dopełnia tylko obraz piękna, a tu pościel nawet zachwyca!
Kaśka, ja Ci dam zakradać się do mnie, pilnuj swego dobytku, bo uwierz, że w ramach rewanżu ukradnę Twoje kociaste wraz z pościelą, oooO! <mrgreen> Łatwo będzie, zawinę w tobołek i tyle będziesz mnie widziała <lol>
No i piękne zdjęcia!! <serce> !! Jeżeli chcesz wyrzucić aparat, to wiesz, ja chętnie się nim zaopiekuję, a Ty nie rezygnuj z foto, bo cudnie Ci wychodzi zatrzymywanie chwil!
A propos, masz jakieś nowe fotki? <mrgreen>
Tu się cuda dzieją, koty w łóżeczku za kocyki robią, co to jest za widok! <zakochana> <serce> <zakochana> No jak już mam być taka drobiazgowa, to dokończę, że widok, który wzbudza zazdrość! <wsciekly>
Ale jak spojrzę na Kayunię, to...też zazdroszczę! 8-) Kiedyś będę miała osobiste takie prążki, uwielbiam ten kolorek, a Kaycia utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że to bardzo słuszny wybór, jeden z najlepszych! <zakochana> <serce> <zakochana>
Tysonik dopełnia tylko obraz piękna, a tu pościel nawet zachwyca!
Kaśka, ja Ci dam zakradać się do mnie, pilnuj swego dobytku, bo uwierz, że w ramach rewanżu ukradnę Twoje kociaste wraz z pościelą, oooO! <mrgreen> Łatwo będzie, zawinę w tobołek i tyle będziesz mnie widziała <lol>
No i piękne zdjęcia!! <serce> !! Jeżeli chcesz wyrzucić aparat, to wiesz, ja chętnie się nim zaopiekuję, a Ty nie rezygnuj z foto, bo cudnie Ci wychodzi zatrzymywanie chwil!
A propos, masz jakieś nowe fotki? <mrgreen>
- Lelka
Ale macie cudnie...super widoki, a odczucia pewnie jeszcze lepsze 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
<oops> Dziewczyny, Elsa, dziekuje <mrgreen>
Dzisiaj nie dam rady za wiele zdziałać, po 21.00 wrociłam od dentysty i niestety cierpię (czwarty tydzien z rzędu <diabeł> ).
Mam dla Was slabe, ale jakże wymowne zdjęcie Kayki <mrgreen> Powiem Wam, ze niestety ona wie, co mówi <oops>
Oj panciu, panciu, tak pacze na Ciebie i myślę, Ty lepiej odstaw te czekoladki <gwiżdże>
<gwiżdże>
I Tysonek na dobranoc, który tak wyrabiał normę weekendową <mrgreen>

Dobranoc <mrgreen>
Dzisiaj nie dam rady za wiele zdziałać, po 21.00 wrociłam od dentysty i niestety cierpię (czwarty tydzien z rzędu <diabeł> ).
Mam dla Was slabe, ale jakże wymowne zdjęcie Kayki <mrgreen> Powiem Wam, ze niestety ona wie, co mówi <oops>
Oj panciu, panciu, tak pacze na Ciebie i myślę, Ty lepiej odstaw te czekoladki <gwiżdże>
<gwiżdże> I Tysonek na dobranoc, który tak wyrabiał normę weekendową <mrgreen>

Dobranoc <mrgreen>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
<gwiżdże>
Podobno wiele kobiet ma alergię na czekoladę. Puchną po jej spożyciu <gwiżdże> <lol>
<gwiżdże> Podobno wiele kobiet ma alergię na czekoladę. Puchną po jej spożyciu <gwiżdże> <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kasia no co Ty! Kaycia wyraźnie mówi "Pańcia, Pańcia, trzymam z Tobą sztamę i przymykam oko na czekoladki. Jedz na zdrowie"
A Tysonek zauważył, że coraz cieplej się robi, trzeba brzucho przewietrzyć
A Tysonek zauważył, że coraz cieplej się robi, trzeba brzucho przewietrzyć
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
To spojrzenie znam, Mordimuś patrzy tak kiedy mówię do niego"Grubasku".... Seriously???
Tysonek wietrzący podwozie.... <zakochana> <zakochana>
Tysonek wietrzący podwozie.... <zakochana> <zakochana>
- norka
- Agilisowy Rezydent
słodka Kaycia <lol> <lol> <lol> <lol>