Khaleesi & Mordimer
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi
EwaL pisze:Chciałabyś top model przed obiektywem, a tutaj są same indywidualności <lol> Poskładany kot - rewelacyjny kot! A sama zrobisz tak?! <lol>
Obawiam się, że próba skończyłaby się koniecznością składania mnie na nowo... ;)Karola pisze:no własnie, zrobisz tak?
- Karola
A TŻ isntrukcję ma? 8-) 8-)MoniQ pisze:EwaL pisze:Chciałabyś top model przed obiektywem, a tutaj są same indywidualności <lol> Poskładany kot - rewelacyjny kot! A sama zrobisz tak?! <lol>Obawiam się, że próba skończyłaby się koniecznością składania mnie na nowo... ;)Karola pisze:no własnie, zrobisz tak?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Nie ma, jestem jedynym niepowtarzalnym modelem, musiałby z pamięci składać ;)Karola pisze:A TŻ isntrukcję ma? 8-) 8-)MoniQ pisze:EwaL pisze:Chciałabyś top model przed obiektywem, a tutaj są same indywidualności <lol> Poskładany kot - rewelacyjny kot! A sama zrobisz tak?! <lol>Obawiam się, że próba skończyłaby się koniecznością składania mnie na nowo... ;)Karola pisze:no własnie, zrobisz tak?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wygrzebałam dzisiaj z czeluści szafy małego robaczka, HexBug się chyba nazywa. Khaleesi początkowo na niego patrzyła z pewną taką nieśmiałością, potem weszła z fazę ataku. I teraz już mamy kota z głowy <mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Koniecznie prosimy o fotorelacje, albo filmik

- Agnes
dokumentacja, koniecznie <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jak się uda to może wieczorem coś uchwycę 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No jednak chyba nie będzie dokumentacji... Dzisiaj Kalutek bawi się tak, że się zaczaja. Robaczek gania po całym domu a kot obserwuje i raz na kilka minut wystartuje. Film rekordów kasowych by nie pobił... słaba akcja ;)MoniQ pisze:Jak się uda to może wieczorem coś uchwycę
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
MoniQ pisze:Znajdź 10 różnic