Àle czy Pancia pobiera od parkujacych oplaty za tak dokladne pilnowanie samochodow ? <lol>
Lilu&Bono
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lilu&Bono
Sliczne kociaste <zakochana> <zakochana>
Àle czy Pancia pobiera od parkujacych oplaty za tak dokladne pilnowanie samochodow ? <lol>
- Aga G.
To był pierwszy dogląd więc policzyliśmy gratis w ramach promocji <mrgreen> Teraz opracowujemy cennik i kociaki będą pobierać opłatę za godzinę 8-)
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Cennik :
- godzina parkowania : 1 pudelko Thrive z kurczaka
- doba parkowania : 6 puszeczek Moonlight, 4 Thrive i 200 gr swiezej wolowinki <lol>
- godzina parkowania : 1 pudelko Thrive z kurczaka
- doba parkowania : 6 puszeczek Moonlight, 4 Thrive i 200 gr swiezej wolowinki <lol>
- Aga G.
Ty to masz głowę do interesów!!!! Genialne! Musze to obgadać z kociastymi <mrgreen> na razie mają przerwę na drzemkę (3 godzinną) Auta niech się same pilnują, przecież przez 3h nie odjadą <lol> <lol>
ALe Bono ma zdecydowanie większe poczucie odpowiedzialności bo przynajmniej śpi na parapecie, jakby coś się działo to usłyszy
ALe Bono ma zdecydowanie większe poczucie odpowiedzialności bo przynajmniej śpi na parapecie, jakby coś się działo to usłyszy
- yamaha
- Genius Loci
Wieksze poczucie odpowiedzialnosci albo.... wieksze brzusio <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
stadko urocze na tym parapecie <zakochana>
u mnie też koty uprawiały zapasy, jak zaczynalo to wyglądać groźnie to je rozdzielałam, a wyglądało często bo stosuenk masy był jak 4 do 1
teraz rzadko się zdarza żeby Ice miauknął przy przewalankach a często urządzają gonitwy z rodzajem berka albo "polowanie na kota", objawów agresji nie widzę
u mnie też koty uprawiały zapasy, jak zaczynalo to wyglądać groźnie to je rozdzielałam, a wyglądało często bo stosuenk masy był jak 4 do 1
teraz rzadko się zdarza żeby Ice miauknął przy przewalankach a często urządzają gonitwy z rodzajem berka albo "polowanie na kota", objawów agresji nie widzę
- Aga G.
Super słyszeć takie rzeczy
:):) U nas ogólnie jest cudnie. Lilu po 3 dniach przestała warczeć i syczeć. Z zaciekawieniem wącha małego i chętnie do niego podchodzi, tylko ten mały drań zaraz ją zaczepia i zaczynają się gonitwy, niektóre bardzo fajne i widać że to berek ale nieraz Lilu bardzo ostro go traktuje wtedy rozdzielam i mówie że tak nie wolno (ona bardzo dobrze rozumie te słowa i przestaje) ale mały zaraz znów na nią naskakuje
Ogólnie jestem dobrej myśli i czuję że za jakiś czas będą się ładnie bawić i tulić, a teraz jeszcze chyba Lilusia próbuje ustawić młodego i chce mu pokazać kto tu rządzi 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ale cudny duecik z Wami mieszka. <serce> Jeżeli chodzi o kocie bójki i zabawy to niestety nie pomogę. Trzymam jednak kciuki za jak najmniejszą liczbę nieporozumień pomiędzy kociakami. <ok>
- Aga G.
Dziewczyny mam pytanie, wczoraj zauważyłam że Lilu bardzo sypie się sierść, z drugiej strony ma jej tak dużo jak nigdy. Futro jest ładne błyszczące i gęste... Czy to sypanie może być reakcją na włączone ogrzewanie?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że jak najbardziej :-) Jak w mieszkaniu jest ciepło, nie trzeba im tyle futra :-)