Lilu&Bono

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Lilu&Bono

Post autor: yamaha »

Sliczne kociaste <zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek:
Àle czy Pancia pobiera od parkujacych oplaty za tak dokladne pilnowanie samochodow ? <lol>
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

To był pierwszy dogląd więc policzyliśmy gratis w ramach promocji <mrgreen> Teraz opracowujemy cennik i kociaki będą pobierać opłatę za godzinę 8-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<lol> Cennik :
- godzina parkowania : 1 pudelko Thrive z kurczaka
- doba parkowania : 6 puszeczek Moonlight, 4 Thrive i 200 gr swiezej wolowinki <lol>
Awatar użytkownika
Aga G.

Ty to masz głowę do interesów!!!! Genialne! Musze to obgadać z kociastymi <mrgreen> na razie mają przerwę na drzemkę (3 godzinną) Auta niech się same pilnują, przecież przez 3h nie odjadą <lol> <lol>
ALe Bono ma zdecydowanie większe poczucie odpowiedzialności bo przynajmniej śpi na parapecie, jakby coś się działo to usłyszy :haha:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Wieksze poczucie odpowiedzialnosci albo.... wieksze brzusio <lol>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

stadko urocze na tym parapecie <zakochana>
u mnie też koty uprawiały zapasy, jak zaczynalo to wyglądać groźnie to je rozdzielałam, a wyglądało często bo stosuenk masy był jak 4 do 1 :-/////
teraz rzadko się zdarza żeby Ice miauknął przy przewalankach a często urządzają gonitwy z rodzajem berka albo "polowanie na kota", objawów agresji nie widzę
Awatar użytkownika
Aga G.

Super słyszeć takie rzeczy :):):) U nas ogólnie jest cudnie. Lilu po 3 dniach przestała warczeć i syczeć. Z zaciekawieniem wącha małego i chętnie do niego podchodzi, tylko ten mały drań zaraz ją zaczepia i zaczynają się gonitwy, niektóre bardzo fajne i widać że to berek ale nieraz Lilu bardzo ostro go traktuje wtedy rozdzielam i mówie że tak nie wolno (ona bardzo dobrze rozumie te słowa i przestaje) ale mały zaraz znów na nią naskakuje :) Ogólnie jestem dobrej myśli i czuję że za jakiś czas będą się ładnie bawić i tulić, a teraz jeszcze chyba Lilusia próbuje ustawić młodego i chce mu pokazać kto tu rządzi :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ale cudny duecik z Wami mieszka. <serce> Jeżeli chodzi o kocie bójki i zabawy to niestety nie pomogę. Trzymam jednak kciuki za jak najmniejszą liczbę nieporozumień pomiędzy kociakami. <ok>
Awatar użytkownika
Aga G.

Dziewczyny mam pytanie, wczoraj zauważyłam że Lilu bardzo sypie się sierść, z drugiej strony ma jej tak dużo jak nigdy. Futro jest ładne błyszczące i gęste... Czy to sypanie może być reakcją na włączone ogrzewanie?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Myślę, że jak najbardziej :-) Jak w mieszkaniu jest ciepło, nie trzeba im tyle futra :-)
Zablokowany