Irys Kocia Charyzma*PL
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Irys Kocia Charyzma*PL
Świetnie 
- Aleex
- Kontakt:
No to teraz zamęczymy Cię prośbami o zdjęcia cudownych chłopaków <lol> <lol> <lol>
Jak się ma TAKIE koty, to zobowiązuje <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Jak się ma TAKIE koty, to zobowiązuje <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Przyłączam się do prośby o szerszą fotorelację :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Super
Za dalszą przyjaźń <ok> <ok> <ok>
Za dalszą przyjaźń <ok> <ok> <ok>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Aniu dziękuję za relację z dokocenia ;)
Ja mam oczywiście stałą relację przez telefon, ale fajnie się też tutaj czyta, że wszystko przebiegła tak szybko i bez problemów.
Tzn trochę mi dziwnie, bo wydawało mi się, że Frediś kocha tylko mnie i nikogo innego nigdy nie pokocha... a tu taka niespodzianka <hm> Cieszę się więc, że Frediś dobrze się czuje i ma nową Pańcię od miziania
Przyznam się, że łatwo nie było się pożegnać
w nocy ciężko było zasnąć i brzuch mnie bolał z nerwów. Pewnie gdyby nie mój Mateusz, to bym po Fredisia jechała w środku nocy <lol>
Ale mnie uspokajał, żebym poczekała do rana, że wszystko będzie dobrze itd.
Naprawdę wcześniejsze przyjazdy Ani do nas, głaskanie Frediego i mówienie do niego, dało super efekty w postaci tak szybkiej aklimatyzacji. Cieszę się, że się udało i że Frediś będzie szczęśliwy <zakochana>
Oczywiście teraz to ja będę Was co jakiś czas odwiedzać, tylko muszę nowy piekarnik sobie sprawić, żeby ciasto upiec <lol> <lol> <lol>
Ja mam oczywiście stałą relację przez telefon, ale fajnie się też tutaj czyta, że wszystko przebiegła tak szybko i bez problemów.
Tzn trochę mi dziwnie, bo wydawało mi się, że Frediś kocha tylko mnie i nikogo innego nigdy nie pokocha... a tu taka niespodzianka <hm> Cieszę się więc, że Frediś dobrze się czuje i ma nową Pańcię od miziania
Przyznam się, że łatwo nie było się pożegnać
Ale mnie uspokajał, żebym poczekała do rana, że wszystko będzie dobrze itd.
Naprawdę wcześniejsze przyjazdy Ani do nas, głaskanie Frediego i mówienie do niego, dało super efekty w postaci tak szybkiej aklimatyzacji. Cieszę się, że się udało i że Frediś będzie szczęśliwy <zakochana>
Oczywiście teraz to ja będę Was co jakiś czas odwiedzać, tylko muszę nowy piekarnik sobie sprawić, żeby ciasto upiec <lol> <lol> <lol>
- Aleex
- Kontakt:
O nie, nie moja droga. Jak będziesz jechać, to przez Pionki, zabiorę się i ja (z ciastem), a jak nie będę mogła jechać, to dam Wam coś do kawy <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Estero - ja też nie spałam całą noc <lol> <lol> <lol>
Mogłyśmy we trzy stworzyć telekonferencję w widokiem na koty. <lol> <lol> <lol>
Estero - ja też nie spałam całą noc <lol> <lol> <lol>
Mogłyśmy we trzy stworzyć telekonferencję w widokiem na koty. <lol> <lol> <lol>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
hmm do Lublina przez Pionki?? Wiesz, że na wakacjach to wcale nie głupi pomysł <mrgreen>
Jak jest ciepło, to znacznie lepiej się jeździ z Sarą w dłuższe trasy, a tam po drodze ładne lasy
Jak jest ciepło, to znacznie lepiej się jeździ z Sarą w dłuższe trasy, a tam po drodze ładne lasy
- Aleex
- Kontakt:
U mnie za blokiem rozpościera się puszcza, więc miejsca do spacerów nie brakuje. Zapraszam <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- annussia
aaa i wczoraj podczas takiej telekonferencji byłoby co oglądać - zwiedzanie, mizianie i zabawa (!) <shock> do 5 rano... <shock> <ok> bo żadna z nas nie spała <mrgreen>
Estero, Fredisiowi zejdzie jeszcze zanim nas zaakceptuje tak jak Ciebie - chociaż cudownie, że się wcześniej poznaliśmy, bo widzę, że czuje się bezpiecznie. Już nie mówię o tym, że będzie trwało zanim nas pokocha
<serce>
A i my zawsze lubimy gości ! <ok>
Zapraszamy !!
)))
a teraz moi drodzy - koty wstały, Frediś zwiedza i je !
Idę pilnować i zerkać 8-)
<serce> <serce> <serce>

Estero, Fredisiowi zejdzie jeszcze zanim nas zaakceptuje tak jak Ciebie - chociaż cudownie, że się wcześniej poznaliśmy, bo widzę, że czuje się bezpiecznie. Już nie mówię o tym, że będzie trwało zanim nas pokocha
A i my zawsze lubimy gości ! <ok>
Zapraszamy !!
a teraz moi drodzy - koty wstały, Frediś zwiedza i je !
Idę pilnować i zerkać 8-)
<serce> <serce> <serce>
- Aleex
- Kontakt:
Super.
Jak będziesz miała wolną chwilę między mizianiem jednego i drugiego kota, to zrób zdjęcia
Jak będziesz miała wolną chwilę między mizianiem jednego i drugiego kota, to zrób zdjęcia