Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Pięknokoty <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale ruch się wzmożył w wątku... tylu odważnych nagle... <gwiżdże> <lol>
Ale ruch się wzmożył w wątku... tylu odważnych nagle... <gwiżdże> <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Do dziś, do dziśMysza pisze:no i teraz do jutra będzie mnie skręcać ciekawość <lol>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Vesper piekna, ale Perla i tak najcudowniejsza, chociaz dawno nie było jej widać... <zakochana> <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Vesper nadal jak dzieciuch wygląda <mrgreen> ale oczka ma cudne <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Nic a nic się nie odkochałam <serce>
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
wcale się Tobie Kamiko nie dziwię 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Vesper przecudowne ma pysio <zakochana>
A Fado <serce>
<serce>
A Fado <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Fado- moja miłość <serce> Niestety bez wzajemności, tak to już w życiu bywa <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Vesper niby dziecinka, ale kto wie, może coś zmalowała z innym dzieciuchem <lol> Ja tam bym się cieszyła, może wreszcie zacznie wyglądać, jak nabity ABSowiec, chociaż do tego pewnie ze dwóch miotów będzie trzeba. Powinna w przyszłości być naprawdę fajna <zakochana> Mi się podoba, nawet w wersji łasicowej <zakochana>
Nie mam zdjęć, dopiero usiadłam, bo wysmarowałam sobie bardzo ambitny plan na dziś, byłam z Pradą i Panną Tosią na echu, żeby można było spokojnie, bez zmyślania i wróżenia z fusów powiedzieć, że dziewczyny są zdrowe, jak już ktoś sensowny się w nich zakocha. Dziewczynki kwitnące, ale dzień umknął nie wiem kiedy, a jeszcze praca.
Zaraz otworzę wątek Djangowych dzieci, (i faktycznie, Fado został dziadkiem!), bez zdjęć, niestety. Jak ja to zrobiłam, żeby kartę wyczyścić przed zrzuceniem, to nie pojmuję... Masz rację Agnieszko, TO PRZEZ CIEBIE!
Nie mam zdjęć, dopiero usiadłam, bo wysmarowałam sobie bardzo ambitny plan na dziś, byłam z Pradą i Panną Tosią na echu, żeby można było spokojnie, bez zmyślania i wróżenia z fusów powiedzieć, że dziewczyny są zdrowe, jak już ktoś sensowny się w nich zakocha. Dziewczynki kwitnące, ale dzień umknął nie wiem kiedy, a jeszcze praca.
Zaraz otworzę wątek Djangowych dzieci, (i faktycznie, Fado został dziadkiem!), bez zdjęć, niestety. Jak ja to zrobiłam, żeby kartę wyczyścić przed zrzuceniem, to nie pojmuję... Masz rację Agnieszko, TO PRZEZ CIEBIE!
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dorszka pisze:Zaraz otworzę wątek Djangowych dzieci, (i faktycznie, Fado został dziadkiem!), bez zdjęć, niestety. Jak ja to zrobiłam, żeby kartę wyczyścić przed zrzuceniem, to nie pojmuję... Masz rację Agnieszko, TO PRZEZ CIEBIE!
Ten wątek mnie prześladuje <lol>