Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Re: Dwa cudowne misie czyli czekoladowo-niebieski duet

Post autor: margita »

o jejuniu ... cudowna jest ... odważna i pieszczoszek do tego .... cudeńko srebrne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale macie radości w domu ... przesłodki maluszek ... <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Zacznę od tego, że Fergulinka jest CUDOWNA <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jest niezwykle sympatyczna, niesamowicie przytulaśna i niezwykle piękna. Uwierzcie mi, zdjęcia nie oddają jej urody. Cała nasz trójka jest pod jej wielkim wrażeniem <serce> <serce> <serce>
A chłopaki póki co się jej boją, chociaż ona absolutnie nie dała im ku temu powodu. Leonek siedzi na górnych szafkach w kuchni :(((( a Boguś chodzi i ją obserwuje z daleka <mrgreen>
Wyszła z transporterka z podniesioną kitką i z marszu zaczęła zwiedzać mieszkanie. Od pierwszego momentu czuła się jak u siebie.
Esterko, dziękuję Ci za to cudowne maleństwo :kiss:

Dodam jeszcze, że od Estery nie idzie wyjść tak szybko. Ja mogłabym jeszcze u niej siedzieć, ale Fergulinka zrobiła się śpiąca i trzeba było zmykać do domu <mrgreen> Mój syn zakochał się w Cleo. A ona w nim. Chcieliśmy ją zabrać, ale Estera się nie zgodziła. Doprawdy nie mam pojęcia dlaczego <gwiżdże>
A w ogóle to wszystkie jej koty są wspaniałe. Miziaste niesamowicie <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Podróż była ciężka w jedną i w drugą stronę, bo warunki drogowe były fatalne. U nas +5 stopni, zero śniegu. A w trasie termometr pokazywał - 10. Z pól niesamowicie nawiało śniegu na drogi. Bardzo ciężko się jechało. Fergie trochę płakała, trochę spała. Ale dała radę moja dzielna dziewczynka <serce>

I jeszcze jedno. Czytając Wasze posty uśmiałam się do łez. Obiecuję, że przy następnym dokoceniu będzie transmisja w TVN24 :haha: :haha: :haha:

I wiecie co? JESTEŚCIE KOCHANE :kiss: :kwiatek: <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Beciu, tak się cieszę, że jesteście już w komplecie :) To, że Fergie Was rozkocha w sobie to było wiadomo, jest cudowna :) <zakochana>
Jeszcze niech tylko chłopaki przestaną grać trudnych do zdobycia <ok>

No i jesteśmy teraz praktycznie rodziną <lol>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Następne dokocenie??? Beciu, gdzie, kiedy, kim??? <rotfl> Fajnie, że się kotka od razu poczuła jak w domu, nasz Aragorn od Estery miał tak samo, tyle, że na niego czekał kolega-rówieśnik więc od razu zaczęło się szaleństwo zabawy. No i mnie Estara kota przywiozła do domu <roll> za to czekałam na niego znacznie dłużej niż Wy bo zarezerwowałam go jakąś godzinę po urodzeniu :->
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Dobrze że już w domku jesteście a koteńka to maluszek :-) nawet nasz golas większy
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

No nareszcie :kotek: Domyślam się, że zdjęcia tego nie oddają. Skoro fotki mnie tak powaliły to co dopiero byłoby na żywo <?> Jak piszesz o tym, że tak się zachowuje to aż... no nie mogę wytrzymać kiedy Foruś będzie u nas. Fergi jest tak śliczna i taka kochana, że na prawdę długo nie wytrzymam, żeby nie wziąć drugiego kotka. Cieszę się, że pomimo tych paskudnych warunków na drodze nic złego Wam się nie przytrafiło. Trzymajcie się ciepło. Cały czas byłam myślami z Wami :kiss:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Monia, nie dość, że jesteśmy rodziną, to do tego jaką fajną i coraz liczniejszą <mrgreen>
Aga to ja tylko kilka dni dłużej <mrgreen>
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Ty tu nie zagaduj tylko pisz o tym kolejnym dokoceniu, tym co ma być transmitowane przez telewizję (podobno po trzecim kocie już łatwiej idzie z kolejnymi) <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Oj tam, kogo interesuje teraz kolejne dokocenie, skoro tam własnie przyjechała mała Fergulinka :)
Ja siedzę i czekam na c.d relacji :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Beciu, jest CUDOWNA <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wyobrażam sobie Waszą radość i podekscytowanie z przybycia tak pięknego członka rodziny :-)
Cieszę się z Wami :kiss:
Zablokowany